Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CE fete sa pun pe Nittaku Septear?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CE fete sa pun pe Nittaku Septear?

Salutare! Am cumparat 1 lemn nitaku septear si vreau sa pun fete pe el. Pana acum am fost sfatuit sa incerc sa pun Rakza 7 Acuda s1 si am inteles de la cineva ca reteta buna pt septear ar fi cu Xiom vega pro! Am un stil de joc destul de rapit, energic, imi place sa atac, dar nu neglijez controlul si efectele. Daca ma puteti ajuta sisfatui va sunt recunoscator. Bafta si megiuri reusite!

Re: CE fete sa pun pe Nittaku Septear?

Stiga boost tc FH si acuda S3 BH
    Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Comentariu

Poti incerca Joola rhyzm sau Andro rasant. Asta nu inseamna ca ce am zis eu sunt cele mai bune combinatii, doar tiam dat o sugestie...eu as pune una din cele doua sau de ce nu Tenergy 05-FX

Butterfly Korbel SK7 - ST
      Tenergy 05-fx

Comentariu

Salut daca te impaci cu fete chinezesti gen h3 neo , tg2 etc poti incerca o fata chinezeasca pe fh . Daca ai jucat cu fete europene iti recomand rakza7 , rakza 7 soft , acuda s , tenergy . Ti-am recomandat cateva din fetele care le-am pus eu pe septear . Setupul meu : Lemn : nittaku septear , Fh : yasaka rakza 7 soft , Bh : donic acuda s3 . Succes !
        Lemn : Yasaka Sweeden Classic
        Fh : Butterfly bryce
        Bh : Butterfly bryce

Comentariu

Poti încerca setul pe care l-am avut eu: joola brave fh si Donic traction pe bh
          Lemn: Donic PersoonPowerPlay Senso V2
          Fh: Yasaka Rakza 7
          Bh: Donic Acuda S1

Comentariu

Sigur ca daca v-ar scrie toti userii care au, sau au avut "Septear", s-ar cam termina "rezerva mondiala" de fete si e normal sa fie asa.
            "Retete bune" universale, nu exista. Ce se potriveste unora, nu se potriveste tuturor. "Descrierea" jocului propriu, pe care o faceti, este mult prea comuna, ca sa ajute la elaborarea unor sugestii personalizate viabile. Mai importanta decat descrierea jocului, este nominalizarea echipamentului cu care ati jucat pana acum si ce asteptari aveti in plus, de la noul echipament.
            Ultima editare de Visco; 16.oct.2012, 21:09.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

frumos citat domnule Aurel Onut... acesta s-ar potrivii la 70% din cazurile de pe echipament :P
              Lemn: Butterfly Petr Korbel
              BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

salutare - se apropie festivalul din toamna - poate mai vii pe la noi - am jucat cu un septear cu stiga boost tc pe ambele fete si am fost entuziasmat, observând exact calitatile pe care spui (si stiu) ca le are jocul tau - dinamism, foarte mult efect si destul de mult control - si seamana mai mult cu fetele pe care le-ai avut pâna acum, adica sunt mai moi decât vega pro - oricum, combinatia de septear cu xiom vega pro e prea rigida pentru tine
                Ultima editare de pzb; 17.oct.2012, 01:30.

Comentariu

te crezi Cazacu ma man? )
                  Lemn: Butterfly Petr Korbel
                  BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

Fete septear

Aveti dreptate! joc de 8 luni , am inceput cu 1 lemn timo boll all si am pus xiom omega elite 2.2 pe ambele fete. paleta a fost f buna pt inceput. simt extraordinar , control foarte bun, usoara. acum insa simt nevoia de o paleta mai rapida care sa mi puna jocul in valoare. sunt o fire impulsiva destul de grabita in joc,skimb des procedeele , lovesc variat. imi plce lemnul are simt bun , este doar lemn si e f bine. cred ca ce imi doresc de la paleta si fete este sa fie rapida , nici usoara dar nici grea, buretele sa fie putin elastic sa am si ceva control dar sa si respinga bine si in viteza, mai ales capace si lov drepte. vreau sa gasec o combinatie buna sa continui antrenamentele si sa cresc inca 1 nivel in joc. Multumesc si daca aveti un sfat sunt gata sa l ascult!
                    - - - Actualizat - - -
                    Da cred ca am sa vin. ms pt sfat! Cum de ma stii? am jucat la Top arena?
                    - - - Actualizat - - -
                    Sper sa pot veni! Am jucat impreuna la Top arena?

Comentariu

La 8 luni de joc, ar fi trebuit sa pastrati setupul cu care ati jucat pana acum, dar lemnul ales este totusi, foarte bun. Omega...Elite sunt fete moi si ar fi bune si pe Setear. Daca insa doriti ceva putin mai rapid si mai tare (care creaza si stabilitate mai buna), va recomand seria "Xiom Vega Europe" , foarte versatila. Deja sunt "doi pasi" inainte. Daca incercati sa faceti mai multi, va transformati in Icar, iar din labirint, nu o sa mai scapati decat cu "aripile" vechi.
                      Lemn- Bty Viscaria
                      FH - TENERGY 05
                      BH - TENERGY 80

Comentariu

Nu este rau ce a spus dl. Aurel. Dar poti sa l intrebi ca vega europe sunt mai moi si daca ami aduc aminte au probleme cu condesul si se inmoaie si nu mai sar cum trebuie si nu sunt asa de rezistente, si nu au un spin asa de bun ca si vega pro... seamana cu elite... cred ca vega pro de 1.8 sunt mai bune, de 1.8 si nu sare asa de tare din ea, si rezista mai mult in timp si au un spin mai bun. Noroc!
                        Este posibil ca ce este bun pt. mine, si pt. noi totii, la tine sa nu se potriveasca. Noroc!
                        Stima! Si va doresc un joc bun de placere tuturora!!!
                        Ultima editare de leo33; 19.oct.2012, 12:21.

Comentariu

Poate Andro Rasant pe F si T64 pe B ?
                          Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
                          "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

Vega Europe nu au probleme cu condensul mai mari decat alte fete similare. Spinul nu este la fel de mare ca la Vega Pro dar aici nu recomandam fetele cu cel mai bun spin sau ultimile aparitii, ci fete potrivite cu lemnul Nittaku Septear si nivelul de joc al detinatorului.
                            Se intampla mereu, ca cei care fac recomandari, sa omita sa citeasca intreg topicul, sau sa uite datele initiatorului acestuia.
                            Se recomanda unui om care joaca de 8 luni, Vega Pro si T64!!! Credeti ca i se face un bine? Eu nu cred.
                            Europe seamana cu Elite?
                            Ultima editare de Visco; 19.oct.2012, 19:12.
                            Lemn- Bty Viscaria
                            FH - TENERGY 05
                            BH - TENERGY 80

Comentariu

Multumec pt sfaturi! Am pus acuda s1 pe ambele fete si ma simt f bine cu ele. acum nu ramane alceva de facut decat sa lucrez si sa maximizez jocul si potentialul paletei. Spor si multa bafta. Poate vin in Buc luna asta sa mai fac cateva partide pe la top arena.

Comentariu

Procesare...
                              X