Vrem poze cu concursul sa vedem sala cum se va prezenta la faza FINALAAAAAAA
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Sfântu Gheorghe 10 noiembrie open si amatori
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Turneul final se va disputa in sala sporturilor „Szab? Kati”, alta decat cea in care s-a disputat acest turneu.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1178
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 154
Postat în original de marcu vasile Vezi postVrem poze cu concursul sa vedem sala cum se va prezenta la faza FINALAAAAAAA
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...dar-2012/page8Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Postat în original de csabazedler Vezi postSe pare ca "chinezul" nostru An-Do Ne s-a invatat cu podiumul in ultima luna!!!Felicitari Claudiu!Felicitari ambilor finalisti de la amatori pentru spectacol,victoria a alternat de la unul(Gabi) la celalalt(Jozsi)!S-a instalat un "complex" Andone pentru Gabi Tipser!?(a doua infrangere decisiva in ultima vreme!!).Felicitari colegilor agniteni pentru iesirea din grupe!Openul a rezervat un alt "scurt-circuit" a lui Lulu din acest an!E de vina sfarsitul de an sau....
Turneul final va fi proba probelor pentru cei mai multi dintre amatur-isti,deci....spor la antrenamente si multa bafta,stimati colegi.
Cu siguranta vor invinge cei mai buni!!!Va salut cu respect!4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
Asta e parerea ta.Din cauza lumini proaste din sala,si a serviciului incorect efectuat de Muntean Radu,am pierdut.Hegemonia lui Roman o sa o simta pe pielea lui.Eu Roman de cate ori am castigat cu jucatori mai tineri nu i-am atacat niciodata,ci din potriva i-am laudat la sfarsitul meciului.Sa-i fie rusine celui ce a scris acele cuvinte fara a cunoaste omul.
Comentariu
a fost o finala frumoasa la open castigata pe merit de sportivul Muntean Radu, sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului si nu uita Iuliane, ca nasul tau este de la Arad.O sa-ti acordam revansa.Asa ca pune mana si te pregateste.Salutari de la Meszar din Arad.Un turneu reusit.Bravo Sfantu Gheorghe, bravo Roman Iulian.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4698
- Arad
- 43
Likes given: 164Likes received: 407
Am un amanunt de precizat, si care poate fi verificat: Eu il cunosc pe acest "copil" de 15 ani, acum 6ani, Radu Munteanu a pus paleta in cui si a luat viata "in coarne" sa-si castige singur existenta, si a reusit, cel putin pana acum. Dupa o pauza indelungata, cu greu l-am convins sa vina macar la un turneu. Un tanar care nu se antreneaza DELOC sa participe la un turneu si sa castige!!!!!, eu consider ca este mare lucru.
Iuliane!! De ce spui "Serviciu incorect"? Lamureste-ma sa stiu si eu despre ce este vb, esti un jucator cu experienta, si te respect pt ca nu esti la prima tinerete si joci excelentUltima editare de roman bogdan; 12.nov.2012, 23:42.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
Postat în original de silvinio13 Vezi postera asa bun celalalt finalist?
Comentariu
Postat în original de roman iulian Vezi postAsta e parerea ta.Din cauza lumini proaste din sala,si a serviciului incorect efectuat de Muntean Radu,am pierdut.Hegemonia lui Roman o sa o simta pe pielea lui.Eu Roman de cate ori am castigat cu jucatori mai tineri nu i-am atacat niciodata,ci din potriva i-am laudat la sfarsitul meciului.Sa-i fie rusine celui ce a scris acele cuvinte fara a cunoaste omul.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de DeVinSpin Vezi postRevansa vorbeste daca a fost un accident. Toti jucatorii bine cotati au pierdut mai devreme sau mai tarziu. A pierdut un meci si devine cu mult mai interesant turneul final unde banuiesc ca or sa vina, Radu, George, Marinescu, Vio, si garantat Lulu din zona...Gogu, Garduli, Apian, etc.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
- 8137
- Brașov
Postat în original de laky Vezi postLa open, s-a prabusit hegemonia lui Roman, a pierdut fara drept de apel in fata unui adversar mult mai tanar, cu o excelenta pregatire fizica si tehnico-tactica. S-a jucat in forta, Roman a fost "ingropat" de teribilele contrele de rever si de niste servicii inca nemaivazute in Amatur! Aici s-a facut diferenta!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de FlorinBN Vezi postEu cred ca vin, dar nu prezint inca un pericol
Nu se stie niciodata.
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6870
- București
- 65
Likes given: 271Likes received: 740
Concurenta acerba din fruntea clasamentului ne face sa ne simtim jucatori si spectatori la un concurs foarte pasionant.
Trebuie sa intelegem si dorinta de castig si ambitia fiecarui jucator, in fond asa se creeaza spectacolul. Poata ca este cam devreme sa tragem concluzii definitive doar dupa un singur joc, Iulian a mai pierdut cate un joc uneori, pentru a reveni in forta.
Ca spectator la finala, si pe mine m-a impresionat forta de joc si serviciile extrem de dificile ale lui Radu, dar nu pot spune daca au fost sau nu regulamentare...
Asa ca nu am de zis decat : Felicitari, Radu! iar pentru Iulian si Florin : Aveti o luna in fata de antrenamente intense, asteptam nerabdatori revansa !
Din cate am aflat, pregatirea tehnico-tactica a lui Radu are o vechime de peste 6 ani, iar cea fizica a fost exersata in domeniul forestier, undeva prin nordul Europei!
Comentariu
- 8137
- Brașov
Bravo Oli! Niciodata nu-i prea tarziu
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3460
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Multumim ptr. poze .Frumoasa sala dar as ruga organizatori ca pana la ziua de finala daca se poate sa ia ceva masuri cu lumina de la geamuri pe timpul zilei .Sunt sigur ca se va rezolva pana atunci ca de odata pe an e finala pe tara (si mai ales la voi).Succes cu organizarea si va rog sa ma scuzati daca am deranjat.
Comentariu
- 8137
- Brașov
Postat în original de marcu vasile Vezi postMultumim ptr. poze .Frumoasa sala dar as ruga organizatori ca pana la ziua de finala daca se poate sa ia ceva masuri cu lumina de la geamuri pe timpul zilei .Sunt sigur ca se va rezolva pana atunci ca de odata pe an e finala pe tara (si mai ales la voi).Succes cu organizarea si va rog sa ma scuzati daca am deranjat.
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3685
- București, Romania
- 36
Likes given: 318Likes received: 1216
Postat în original de Dan2 Vezi postConcurenta acerba din fruntea clasamentului ne face sa ne simtim jucatori si spectatori la un concurs foarte pasionant.
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
Postat în original de mariomoro Vezi postMorosan Marian amatori SUCEAVA
- - - Actualizat - - -
SOFIAN CORNELIU amatori SUCEAVA
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6870
- București
- 65
Likes given: 271Likes received: 740
Postat în original de Durdun Gheorghe Vezi postPresimt de pe acum ca si la Turneul Final categoria OPEN vor ramane in sala doar organizatorii si sportivii din fazele finale, cum se intampla la aproape, daca nu la toate turneele B, A si A+.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:43.Procesare...X
Comentariu