P1 sau P2?Va rog sa treceti un meniu in plus la Party, contra cost, pentru IS 3.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

P1 sau P2?Va rog sa treceti un meniu in plus la Party, contra cost, pentru IS 3.
P1P1 sau P2?
Da,4P1.Va trec si la Party? Daca da, cu ce meniurile si cate?
La rezerve Clujul are cea mai mare șansă
SÂMBĂTĂ, 16.05.2026
În seara zilei de sâmbătă, în timpul BUTTERFLY TEAM PARTY
de la BUTTERFLY Romanian
Table Tennis Team Cup
- In Memoriam Rocsana Șipoș
, vor avea loc cele 5 extrageri la "Tombola 1 din 48".
Premiile puse "la bătaie" în acest an sunt 5 lemne de paletă Butterfly HARIMOTO IF SUPER ALCsemnate 🖍 de proaspăta VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ
MIWA HARIMOTO
.
Un jucător de la Elite, unul de la Open, unul de la Avansaţi, unul de la Hobby și una dintre rezerve vor avea sâmbăta viitoare seara un motiv în plus de a se bucura.
AMR 5 ZILE !️
Doresc să semnalez faptul că la formarea echipei 8 nu s-au respectat regulile și ordinea firească de selecție. Atât Vidruț de la Avansați, cât și eu, aflată pe următoarea poziție la Hobby, nu am fost contactați deloc, fiind pur și simplu ignorați.Se înscrise :
Cluj 8
•Tofeni Ovidiu - elite
•Pop Dănuț -open •Andreea Simion- avansați
•Năsui Dan- hobby
Rezervă :
•Diaconescu Cristian - avansați
Doamne ajută![]()

Succes si sper sa te lamuresti! Poate vei prinde loc in echipa Cluj 11! Nu te lăsa!Doresc să semnalez faptul că la formarea echipei 8 nu s-au respectat regulile și ordinea firească de selecție. Atât Vidruț de la Avansați, cât și eu, aflată pe următoarea poziție la Hobby, nu am fost contactați deloc, fiind pur și simplu ignorați.
În schimb, au fost introduși alți jucători, ceea ce ridică serioase semne de întrebare privind corectitudinea și transparența procesului. Într-o competiție cu atât de mulți participanți și sponsori, astfel de „erori” nu ar trebui să existe.
Solicit clarificări privind criteriile de selecție și motivul pentru care regulamentul nu a fost respectat.
Cu respect,
Maria Avadanei
![]()
Buna ziua,Doresc să semnalez faptul că la formarea echipei 8 nu s-au respectat regulile și ordinea firească de selecție. Atât Vidruț de la Avansați, cât și eu, aflată pe următoarea poziție la Hobby, nu am fost contactați deloc, fiind pur și simplu ignorați.
În schimb, au fost introduși alți jucători, ceea ce ridică serioase semne de întrebare privind corectitudinea și transparența procesului. Într-o competiție cu atât de mulți participanți și sponsori, astfel de „erori” nu ar trebui să existe.
Solicit clarificări privind criteriile de selecție și motivul pentru care regulamentul nu a fost respectat.
Cu respect,
Maria Avadanei
![]()
Regula nr.3 pentru 2027: "Un judet nu poate avea mai multe echipe decat numarul de grupe."Succes si sper sa te lamuresti! Poate vei prinde loc in echipa Cluj 11! Nu te lăsa!
Atunci, sa marim numarul de grupeRegula nr.3 pentru 2027: "Un judet nu poate avea mai multe echipe decat numarul de grupe."
Gasim o sala mai mare! Sa putem organiza 12 grupe! Faceti sa fie bine!Regula nr.3 pentru 2027: "Un judet nu poate avea mai multe echipe decat numarul de grupe."
Hai să nu deviem de la subiect și să transformăm situația în sarcasm. Mai întâi puneți-vă în locul celor care au fost ignorați, apoi comentațiSucces si sper sa te lamuresti! Poate vei prinde loc in echipa Cluj 11! Nu te lăsa!
2 sali, jumate in Cluj Arena si jumate la Demian, si avem loc si de 20 de grupeGasim o sala mai mare! Sa putem organiza 12 grupe! Faceti sa fie bine!
Eu exact asta am facut! M-am pus in locul meu si am comentat!Hai să nu deviem de la subiect și să transformăm situația în sarcasm. Mai întâi puneți-vă în locul celor care au fost ignorați, apoi comentați
Ar fi ideal! Cluj sa joace intr-o sala si restul judetelor in alta sala2 sali, jumate in Cluj Arena si jumate la Demian, si avem loc si de 20 de grupe![]()