AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-In Memoriam Rocsana Șipoș-Cluj-Napoca-16-17.05.26 (50 Cititori)

La Timiș 2 rezervă la open Ternauciuc Adrian , plus meniu S1 ,D1 ,P1 . mulțumim.

BDLVGHP.md.jpg

📆 SÂMBĂTĂ, 16.05.2026
👀 În seara zilei de sâmbătă, în timpul BUTTERFLY TEAM PARTY 🎊 de la BUTTERFLY Romanian 🇷🇴 Table Tennis Team Cup 🏆 - In Memoriam Rocsana Șipoș 🙏, vor avea loc cele 5 extrageri la "Tombola 1 din 48".🔝
Premiile puse "la bătaie" în acest an sunt 5 lemne de paletă Butterfly HARIMOTO IF SUPER ALC 🏓 semnate 🖍 de proaspăta VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ 🥈 MIWA HARIMOTO🇯🇵.

🍀 Un jucător de la Elite, unul de la Open, unul de la Avansaţi, unul de la Hobby și una dintre rezerve vor avea sâmbăta viitoare seara un motiv în plus de a se bucura. 🎉🎉🎉

AMR 5 ZILE ! ⏳
La rezerve Clujul are cea mai mare șansă 🤗
Doamne ajută 🙏🏓

Am achitat pentru județul Maramureș taxă participare și meniuri
Ca meniuri , 4S1, 4D1
Pentru party, P1
Vă mulțumesc !

Se înscrise :
Cluj 8🏓❤️
•Tofeni Ovidiu - elite
•Pop Dănuț -open •Andreea Simion- avansați
•Năsui Dan- hobby
Rezervă :
•Diaconescu Cristian - avansați
Doamne ajută 🙏
Doresc să semnalez faptul că la formarea echipei 8 nu s-au respectat regulile și ordinea firească de selecție. Atât Vidruț de la Avansați, cât și eu, aflată pe următoarea poziție la Hobby, nu am fost contactați deloc, fiind pur și simplu ignorați.

În schimb, au fost introduși alți jucători, ceea ce ridică serioase semne de întrebare privind corectitudinea și transparența procesului. Într-o competiție cu atât de mulți participanți și sponsori, astfel de „erori” nu ar trebui să existe.

Solicit clarificări privind criteriile de selecție și motivul pentru care regulamentul nu a fost respectat.

Cu respect,
Maria Avadanei

BDDekoQ.md.jpg

Doresc să semnalez faptul că la formarea echipei 8 nu s-au respectat regulile și ordinea firească de selecție. Atât Vidruț de la Avansați, cât și eu, aflată pe următoarea poziție la Hobby, nu am fost contactați deloc, fiind pur și simplu ignorați.

În schimb, au fost introduși alți jucători, ceea ce ridică serioase semne de întrebare privind corectitudinea și transparența procesului. Într-o competiție cu atât de mulți participanți și sponsori, astfel de „erori” nu ar trebui să existe.

Solicit clarificări privind criteriile de selecție și motivul pentru care regulamentul nu a fost respectat.

Cu respect,
Maria Avadanei

BDDekoQ.md.jpg
Succes si sper sa te lamuresti! Poate vei prinde loc in echipa Cluj 11! Nu te lăsa!

Cu respect,
Maria Avadanei

BDDekoQ.md.jpg
Buna ziua,

Multumesc frumos pentru mesaj. Contactati va rog membrii echipei Cluj 8 si stabiliti care este componenta finala a echipei.

Hai să nu deviem de la subiect și să transformăm situația în sarcasm. Mai întâi puneți-vă în locul celor care au fost ignorați, apoi comentați
Eu exact asta am facut! M-am pus in locul meu si am comentat!
E aiurea ca nu ati fost contactati in ordinea clasamentului si sper sa rezolvati!
Sarcasmul este strict pentru ideea echipei 11!
Zi frumoasa!!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus