ÎNCHIS 3 lemne andro

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

roman bogdan

Coordonator Onorific
Scor reacție
469
Vârstă
44
Locație
Arad

ANDRO TREIBER FO OFF/S - 280LEI
ANDRO TREIBER CO OFF/S - 300LEI
ANDRO TREIBER FI OFF - 280LEI

Ultima editare:
Buna Bogdan,
Ma intereseaza lemnul Andro Treiber FI Off. Ce greutate are?

Multumesc Bogdan,
speram sa fie mai usurel, 86-87g. Doream sa-l imbrac pe FH cu R 53 si pe BH cu R 50, care la randul lor mai ales R 53(taiata 51g) sunt fete grele, paleta ajungand astfel la peste 192g. Inca odata multumesc pentru amabilitate si promptitudine. Spor in toate.

Multumesc Bogdan,
speram sa fie mai usurel, 86-87g. Doream sa-l imbrac pe FH cu R 53 si pe BH cu R 50, care la randul lor mai ales R 53(taiata 51g) sunt fete grele, paleta ajungand astfel la peste 192g. Inca odata multumesc pentru amabilitate si promptitudine. Spor in toate.

Ce sa zic , înseamnă că ai mana foarte fina , ca a lui Boll:))) 4 grame cântărește o bricheta , asa de tare se simte diferența? Eu nu ma pricep , am burtica și joc cu orice lemn în afara de unu singur

Se vinde Victas ZX-GEAR OUT - 300LEI (stare foarte bună, cele doua pete sunt de la fetele fără tipla care au un cod hasurat cu markerul și sa imprimat pe lemn)

Paleta formata din lemn bty gionis carbon ALL + și fete joola maxx 450 totul nou nejucat - 500lei

se vinde o racheta cu 1000lei
Primorac din 2015 stare impecabila și fete dignics 05

where can ii
Am făcut o paleta sa nu ma plictisesc:))) , toată este noua nouta nejucata la doar 600lei transport inclus

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus