ajutor identificare paleta

ls_man

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
43
Locație
Romania
buna!
sunt nou pe forum si usor,descopar atat jocul cat si informatii cu ajutorul membrilor de pe acest forum.detin o paleta si as dori sa spuneti daca din fotografii va puteti da seama despre ce e vb.e o paleta de amatori gen metro sau e ceva mai valoros.multumesc![ATTACHment=0:8hjkg5ir]tm3.jpg[/attachment:8hjkg5ir]

Re: ajutor identificare paleta

Tibhar Speedy Spin, AU FOST fete bune dar se pare ca au decedat demult.
Lemnul nu-l cunosc dar nu pare de brand. Orice brand i-si identifica intr-un fel produsul. Lemnul din poze, pare o manufactura nu prea reusita.

Fetele alea sunt f imbatranite iar lemnul este de la o paleta gata facuta(hobby) de pe vremuri.
Concluzie: Nu juca cu asa ceva,paleta e buna de pus pe foc

O mica completare...
Lemnu ala are minim 15 ani

Pare lemn de la o paleta vietnameza .... Daca este greu, atunci sigur de acolo provine.

poate ca si lemnul a fost de valoare la vremea lui de mult apusa, nefiind neaparat hobby... imi amintesc ca nici lemnele "vladone" nu aveau inscriptii de identificare pe maner!
oricum, e o piesa rara de muzeu! :)

Acum chiar imi pare rau ca am aruncat-o acum vreo 2 ani... am avut o paleta Hanoi (vietnameza) aproape identica.
Sunt aproape sigur ca lemnul provine de la un Hanoi, maner drept, o idee mai lung decat cele actuale, si foarte greu - in jur la 100 gr.

manerul are numai 100gr :lol: :lol: :lol: (Hanoi made in Vietnam, dar nu stiu daca Sud sau Nord)

Back
Sus