Ajutor mesaj Tapatalk

De cateva zile, de fiecare data cand intru pe forum de pe telefon (android) imi apare un measj de genul: "This forum has an app for Android. Click OK to learn more about tapatalk."
NU vreau sa-mi instalez Tapatalk. Dar nici nu mai vreau sa primesc mesajul asta. Mi-a stors nervii. ;)
Stie cineva cum se poate dezactiva? Vreau sa scap de el.
Multumesc anticipat

De cateva zile, de fiecare data cand intru pe forum de pe telefon (android) imi apare un measj de genul: "This forum has an app for Android. Click OK to learn more about tapatalk."
NU vreau sa-mi instalez Tapatalk. Dar nici nu mai vreau sa primesc mesajul asta. Mi-a stors nervii. ;)

Multumesc anticipat

Salut,
Eu intru tot de pe android dar cu optiunea View mode: Desktop. adica site-ul apare ca pe calculator si nu-mi apare nici un mesaj despre Taptalk. Deci o solutie e sa navighezi si tu asa...

Re: Ajutor mesaj Tapatalk

E perfect Tapatalk pentru forumuri. Il folosesc si iti recomand. Merge extraordinar
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Re: Ajutor mesaj Tapatalk

Multumesc anticipat
Macar ai incercat tapatalk?

Multumesc pentru sugestii.
Haideti ca m-ati facut curios. O sa incerc si Tapatalk.
Intre timp am aflat si care era problema cu acel mesaj: cookie-urile.
Dar oricum voi incerca si tapatalk, daca tot m-ati pus asa la zid...;)

Back
Sus