Diferenta dintre cele doua Korbel consta in adezivul dintre placile paletei (la varianta japoneza este un adeziv mai elastic si fara niste compusi interzisi in Japonia). Nu cred ca o sa sesizezi diferenta intre ele. EU am incercat cu amandoua, dar sunt multe elemente diferite in ceea ce am incercat eu... asa ca nu ma pot pronunta. Tehnic, varianta japoneza are un pic mai multa viteza datorita adezivului mai elastic, dar diferenta e oricum < 5%
Vrei sa joci tenergy 05 pe FH si rakza 7 soft pe rever? NU inteleg ideea setup-ului tau.
Daca vrei sa joci ofensiv, pastreaza acel T05 pe rever, iar pentru FH ia-ti un cauciuc chinezesc lipicios cu duritatea buretului mai ridicata. Asa o sa progresezi mai repede, desi cred ca acel T05 o sa fie usor dificil de jucat pana se uzeaza. T05 e cam cel mai bun tensor la ora actuala - dar pentru rever, nu pentru FH. Battle II National Blue Sponge in 39' duritate e ieftin si foarte OK pentru dezvoltare. Plus, te introduci pe o traiectorie de dezvoltare a jocului ofensiv predictibila si cu lovituri rezonabile cu acel Korbel si setup-ul asta. Desi repet, o sa ai probabil ceva probleme cu acel T05 rever, dar poti incerca, mai ales daca il ai deja.