laky
senior
Aș vrea să pun în discuție o situație, din punctul meu de vedere cel puțin hilară. La recentul turneu de la Lăzarea, în eliminatorii, la scorul de 2-1 la seturi și 5-3 pentru mine, urmez la servici si fac 7-3. Din greșeală servesc și a treia oară, pierd punctul, dar îmi dau seama că am greșit alternanța, ?i dau mingea adversarului și-l rog să servească de la scorul de 7-3 . Dar surpriză! Acesta are o reacție vehementă, și nu vrea să cedeze punctul, susținând că nimeni nu are dreptul să-i ia acest punct câștigat pe drept, și indiferent cine trebuia să servească, scorul va rămâne 7-4. Inițial am vrut să chem organizatorii pentru o părere autorizată, dar când am văzut cu câtă vehemență se agață de acel punct, am renunțat la cearta care era cât pe ce să degenereze, i-am cedat punctul și el a servit o singură dată la scorul de 7-4.Totuși l-am întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă eu aș fi câștigat punctul la 7-3 și aș fi făcut 8-3? Răspunsul lui m-a lăsat mască, „Sunt sigur că nu mi-ai fi atras atenția, ai fi servit în continuare și ți-ai fi păstrat punctul.”!!! Am rămas consternat, mi-am ieșit din fire și am pierdut setul. Din fericire , în decisiv totul a intrat în normal și am câștigat detașat.