amator din galati caut partener de ping pong

Anghel Ionut

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
37
Locație
Galați
Salutare iubitorilor de ping pong.Sunt un amator din Galați care stie sa joace sa nu se faca de ras :D , dar caut un partener de joc putin mai avansat care are rabare sa joace cu mine, sa mai invat si eu cate ceva. sper sa vad ceva raspunsuri :d

Re: amator din galati caut partener de ping pong

am uitat sa las un numar si un id :D
tel: 0769625195
id messenger:modernraveing
e-mail :anghelionutalexandru(at)yahoo.com

Anghel Ionut a spus:
Salutare iubitorilor de ping pong.Sunt un amator din Galați care stie sa joace sa nu se faca de ras :D , dar caut un partener de joc putin mai avansat care are rabare sa joace cu mine, sa mai invat si eu cate ceva. sper sa vad ceva raspunsuri :d
Buna ziua,
Luati legatura cu Dl. Paul Dragomir, dansul are si o sala in Galați.
O dimineata/zi/seara buna,

gdurdun a spus:
Anghel Ionut a spus:
Buna ziua,
Luati legatura cu Dl. Paul Dragomor, dansul are si o sala in Galați.
Va multumesc ptr informatie.Chiar am vorbit cu dansul zilele trecute.Un domn distins :)

Anghel Ionut a spus:
gdurdun a spus:
[quote="Anghel Ionut":28i75vvb]Salutare iubitorilor de ping pong.Sunt un amator din Galați care stie sa joace sa nu se faca de ras :D , dar caut un partener de joc putin mai avansat care are rabare sa joace cu mine, sa mai invat si eu cate ceva. sper sa vad ceva raspunsuri :d
Buna ziua,
Luati legatura cu Dl. Paul Dragomor, dansul are si o sala in Galați.
Va multumesc ptr informatie.Chiar am vorbit cu dansul zilele trecute.Un domn distins :)[/quote:28i75vvb]
Oricum, mesajul sau anuntul ramane valabil. :D

Back
Sus