In sfarsit a aparut magazinul virtual www.andro.ro Preturile sunt foarte bune, cu un discont semnificativ pentru comenzi mai consistente.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Patronul e rezident in Germania, comanda am facut-o prin proprietarul magazinului din M-Ciuc, prin care isi distribuie produsele. Am sa ma interesez de la dinsul, poate stie el ce-i cu www.andro.roVISCO a spus:De unde l-ai luat ca eu nu pot sa dau de oamenii astia. Ma chinuiesc de mult cu mailuri, cu proforme de comenzi si degeaba, nu-mi raspunde nimeni.
La fel si cu cei care au luat domeniul Donic.ro! Nu raspunde nimeni la mailuri si nici daca pui comenzi on line.![]()
RedBull a spus:Laky, am un prieten care are 2 de impuls speed(cu tensor bios), se pune foarte ushor mingea pe masa cu ele, dar dintr-un oarecare motiv cam vibreaza, poate tocmai de aceea ca le-a lipit cu un speed glue, mai dau shi sunet cand loveshti cu ele.
Vali, eu am comandat, suna la numarul de mobil de acolo de pe site shi intelege-te, eu i-am toate datele necesare shi in 2 zile au venit 3 fețe. Mi le-a expediat prin curier cu ramburs, am platit 25 de lei pentru curier.
Ca si la PLASMA, IMPULS SPEED se lipeste numai cu lipici normal, fiind contraindicata folosirea speed glue-ului! Intradevar au un sunet de oala sparta atunci cind dai tare cu ele.Ai dreptate,nu cred ca vibratiile sunt cauzate de fața ci mai curind de lemn sau de lipiciul prost ales!RedBull a spus:Laky, am un prieten care are 2 de impuls speed(cu tensor bios), se pune foarte ushor mingea pe masa cu ele, dar dintr-un oarecare motiv cam vibreaza, poate tocmai de aceea ca le-a lipit cu un speed glue, mai dau shi sunet cand loveshti cu ele.
Vali, eu am comandat, suna la numarul de mobil de acolo de pe site shi intelege-te, eu i-am toate datele necesare shi in 2 zile au venit 3 fețe. Mi le-a expediat prin curier cu ramburs, am platit 25 de lei pentru curier.
RedBull a spus:Laky, am un prieten care are 2 de impuls speed(cu tensor bios), se pune foarte ushor mingea pe masa cu ele, dar dintr-un oarecare motiv cam vibreaza, poate tocmai de aceea ca le-a lipit cu un speed glue, mai dau shi sunet cand loveshti cu ele.