Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Daca esti tu interesat de jucatori cu un nivel ridicat de joc da o fuga la Topoloveni, martea sau joia de la ora 19.00, la sala de sport a Scolii Generale. Pentru orice eventualitate nr meu de telefon este: 0723.33.64.55! Te asteptam!Sylviu a spus:caut parteneri de antrenament in pitesti,nivel high,pentru cei intresati Ym:silviu_only4u(at)yahoo.com
Multumesc!![]()
o sa te contactezsorin167 a spus:Daca esti tu interesat de jucatori cu un nivel ridicat de joc da o fuga la Topoloveni, martea sau joia de la ora 19.00, la sala de sport a Scolii Generale. Pentru orice eventualitate nr meu de telefon este: 0723.33.64.55! Te asteptam!Sylviu a spus:caut parteneri de antrenament in pitesti,nivel high,pentru cei intresati Ym:silviu_only4u(at)yahoo.com
Multumesc!![]()
Daca esti tu interesat de jucatori cu un nivel ridicat de joc da o fuga la Topoloveni, martea sau joia de la ora 19.00, la sala de sport a Scolii Generale. Pentru orice eventualitate nr meu de telefon este: 0723.33.64.55! Te asteptam!
si la topoloveni undeîși la curtea de arges unde???chiar nu putem sa ne strangem prin Pitești pe undeva?eu sunt din Costesti de fapt...aici se joaca duminica dimineata...ne strangem 2 3 insi...care mai stim asa...dar nu la nivel foarte mare....daca esti interesat...si ai timp...sau hai sa ne strangem prin Pitești...dar nu stiu undee
Salut Silviu. Am putea juca dar nu cunosc nici o sala cat de cat...Sunt vre-o 3 mese in Carrefour dar nu cred ca sunt prea stralucite. Ai zis de nivel "high"... ai jucat pe la vre-o echipa sau asa ceva ? Daca ai vre-o idee cu privire la locatie da un semn pe privat.