aparare cu galaxy mc-1?

Danny

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
34
Locație
Lugoj
sal
ca viteza galaxy mc-1 in ce categorie se incadreaza?
merge folosit si pt aparare? dak nu c alte lemne imi recomandati pt aparare moderna(as vrea k viteza sa fie cat d cat apropiata d setup-ul actual)

Re: aparare

Galaxy MC1 este un lemn care se incadreaza in clasa OFF- sau chiar OFF. Este usor elastic si are un simt de "all wood", pana cand lovesti tare. Pt mine el a avut un control excelent dar pt aparare moderna cred ca ar fi mai bine sa te orientezi catre lemne de la 729, care vad ca sa specializat in lemne cu doua viteze, adica o fata cu carbon si una fara, sau doua feluri de carbon, unul hard si unul soft.

am gasit friendship 729 2 Speed Carbon dar pare cam rapida fh off+ si bh off pt defence
la hallmark am vazut aurora si combination...sau c alte lemne combinate mai imi puteti recomanda?

Mai este si 729 Hao Shuai si mai sunt si altele cu "doua viteze" la ei. Ratingul lor de OFF+ este f generos. De multe ori un OFF+ de abea se ridica la ceea ce stim noi ca ar trebui sa fie un OFF-. Aurora este cu balsa groasa si este cam fragil. Depinde si de jocul dvs.Daca stati f aproape de masa tot timpul, este mai indicat un lemn cu balsa, daca nu, e mai bun unul fara, sau cu putina balsa.

Re: aparare cu galaxy mc-1?

Ala nu , dar am altul identic , si mai am unul cu 2 viteze de la Hallmark , Aurora .

Back
Sus