Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am incercat, si tot nu vrea sa mearga. Chiar daca imi apare ca sunt abonat la anumite subiecte, nu mai am nici o notificare de la "tenis de masă" de atunci.
bun,unde trebuie sa-l deblochez,acelasi lucru l-am patit si eu si nu pot folosi aplicatia .cateva poze concludente ,te rog .multumescMie imi functioneaza notificarile pe Tapatalk.
Vedeti sa nu fie oprite din telefon pentru aplicatia Tapatalk.
bun,unde trebuie sa-l deblochez,acelasi lucru l-am patit si eu si nu pot folosi aplicatia .cateva poze concludente ,te rog .multumesc
Ce varianta de tapatalk aveti? Pro?
Asa arata la mine partea de notificari:![]()
Buna ziua!
De foarte mult timp incoace nu mai primim nici o notificare pe Tapatalk de la site-ul tenisdemasa.ro. Daca stau bine sa ma gandesc problemele au inceput sa apara de pe la ultima actualizare majora a site-ului. Cu siguranta este un conflict la mijloc intre aplicatie si forum...
Chiar nu poate nimeni sa refaca aceasta compatibilitate? Forumul din ce am vazut este licentiat (contra cost). Poate cei de acolo pot oferi ceva asistenta.
E pacat ca ani buni Tapatalk a mers fara probleme si acum nu mai primim nici o notificare. Unii dintre noi am cumparat si Tapatalk Pro si acum aplicatia e useless.
Primesc notificari pe Whatsup de la prieteni cand se posteaza un turneu nou cand as putea fi notificat de aplicatie.
Multi dintre noi nu avem timp sa stam oe site sa urmarim topicurile
Sper sa luati in considerare sesizarea mea si sa incercati sa gasiti totusi o solutie!
Multumesc anticipat!
Ps. Am postat intai intr-un alt topic... Ulterior l-am vazut pe acesta...
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk