Domnul Gigi, dar daca n-am APT DE JOC si ma duc sa trag un pic (vreo 50km sa zicem) de bicicleta, nu-i acelasi lucru? Toata lumea cere hartii de parca acele stampile/parafe te-ar face sanatos. Daca tu nu esti constient ca esti grav bolnav, ai o boala severa dar doresti sa mai faci ceva sport, eu cu ce sunt vinovat ? Sunt oameni cu antecedente, oameni care si-au dorit pana in ultima clipa sa faca sport, de ce trebuie neaparat sa starnim rahatul ? Poti foarte bine muri si cu o hartie de apt. Tin minte ca un domn, din București parca, a venit la Gura Humorului la un concurs. Se intampla acum 2 ani daca nu gresesc. Domnule, a vazut acel om un carlig in podea, era sistemul care tinea acea plasa mare ca mingile sa nu loveasca peretii. Sa vezi ce panicat era, ca daca se impiedica unul si vine cu capul drept in carligul ala..., deja vedea omul sange toata sala, chestii horror, nebunie de pe lume. Ma uitam la el si credeam ca glumeste dar i-am zis sa treaca peste momentul asta, ca-i vechi. Nu-ti spun ca n-a mai jucat ? El se gandea deja cum sa cada ca sa nu se loveasca in carligasul ala, anunta lumea de pericol, etc. Am apreciat grija lui dar cred ca tine mai mult de autopanica si nevoia de un psiholog decat sa ne apucam sa demontam plasa si alte chestii de prin sala. Adevarat ca acele chestii puteau fi ingropate de catre constructor dar eu am vazut partea buna a lucrurilor, bine ca s-a facut sala.
Asa si noi, domnilor colegi, daca stiti ca aveti prieteni cu grave probleme de sanatate, faceti-i sa inteleaga ca nu-i bine sa continue, ca ne fac rau tuturor daca li se intampla ceva, spuneti organizatorului ca acea persoana este sub stricta observatie si el va decide daca sa-l lase sau nu sa joace. Sa stiti ca nu-i faceti un rau ca-l "paratzi", va faceti dvs un bine. Nu cred ca-i necesar sa incepem cu hartii de pe la medic (care stim bine cum se fac rost), sunt degeaba.
Sanatatea dvs e mai presus de orice si sigur veti gasi inlocuitor pentru timpul alocat tenisului de masa. Zau, n-au sens sa fortati nota.
S-apoi si cu hartiile astea de pe la medic..., banuiesc ca fiecare organizator trebuie sa cunoasca bolile, sa aibe un aparat de tensiune ca sa-ti verifice pulsul sau/si glicemia inaintea intrecerii, etc. Hai mai, zau asa ! Chestiile astea cu inima si cu stresul se pot schimba de la un minut la altul.
Daca este sa-mi dau cu parerea asupra prezentei echipei medicale, DA sunt de acord, imi plac asistentele si unora doctorii (salut Dottore !). Dar cine va deconta toate aceste cheltuieli ? (acum astept sa-mi sara in cap d-nul Dennis pentru ca tot am fost pro si contra pe acest subiect

- n-am gasit o icoana cu blana, he he he)
Respect.