ÎNCHIS Asteptam donatii echipamente pentru antrenamente copii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

wischegg

senior
Scor reacție
3
Vârstă
42
Locație
Galați
Buna ziua! Eu si Nela Pintilie am inceput sa antrenam copilasi de vreun an de zile. Treaba merge unsa dar dupa cum preabine stiti, echipamentul este destul de scump iar eu si nela nu schimbam fetele atat de des incat sa ne permitem sa punem pe lemnele copiilor.
Daca este cineva interesat sa doneze fete uzate care oricum le-ati fi aruncat sau care nu le mai folositi, sa le trimiteti catre noi si noi mai departe vom gasi intrebuintare pentru ele. Va multumim din suflet !

Wischegg Robert,strada Closca nr 1, bloc PS 11, scara 9, apart.217
Galați
Cod 800324
Tel: 0752 155 898

Sanatate multa !

Salut, daca vrei ati donez cu placere lipici pt fete de paleta,,,! Ma bucur pt ce faceti pt acesti copiii, bafta!:thumbup::thumbup::thumbup:

Am sa ma uit maine in dulap si sigur iti trimit vreo doua fete poate si un lemn doua .
SUCCES COPIILOR si tie multa rabdare si putere de munca

Daca aveti nevoie pt.copii de ~40 bile noi porocalii double fish 1* va rog trimiteti adresa.
Mult succes!!!

---------- Post added 24.03.2017 at 12:23 ----------

Scuze am vazut adresa .Sa-mi spuneti daca aveti nevoie.

Am sa ma uit maine in dulap si sigur iti trimit vreo doua fete poate si un lemn doua .
Va multumesc din suflet. Sanatate multa !

---------- Post added 24.03.2017 at 20:29 ----------

Daca aveti nevoie pt.copii de ~40 bile noi porocalii double fish 1* va rog trimiteti adresa.
Mult succes!!!

Da ! Va multumesc !

Bună ziua! Va trimit și eu un lemn și niște fețe cumpărate la fel de uzate, doar pentru a le încerca, mi-am format o părere despre fiecare și nu le folosesc. Succes în continuare!
e5d009f85413047d1c3e78836cdb4c24.jpg

Trimis de pe al meu Lenovo K33a48 folosind Tapatalk
Va multumim din suflet ! Sanatate multa va dorim !

Maine va trimit vreo doua palete complete f. bune ,ceva fete si vreo zece,doua zeci de mingi JOOLA cumparate de la EMI-TT JOOLA.

Am pua coletul astazi.Sa aveti noroc si mult succes ,iar primul campion sa-mi trimita un autograf daca vrea:clap::clap::thumbup::thumbup:

Am pua coletul astazi.Sa aveti noroc si mult succes ,iar primul campion sa-mi trimita un autograf daca vrea:clap::clap::thumbup::thumbup:
Va multumim. Succes si dumneavoastra ********

- - - Actualizat - - -

Multumim din suflet domnului Marcu Vasile din Vatra Dornei, Suceava care a binevoit sa doneze urmatoarele materiale:

si domnului Ilie Octavel din Brașov care de asemenea a donat urmatoarele materiale:

Multumim domnului Szabo Levente pentru donatia facuta. Va dorim multa sanatate si putere de joc ****

Robertinho iti pun si eu azi la fan curier un pachet. Sa-mi confirmi cand il primesti! Bafta la antrenamente!

Robertinho iti pun si eu azi la fan curier un pachet. Sa-mi confirmi cand il primesti! Bafta la antrenamente!

Multumesc boierule ! Sa fii sanatos !

- - - Actualizat - - -

Multumesc Alex C. pentru donatia facuta !

- - - Actualizat - - -

Multumim din suflet celor care din putinul lor ne-au trimis echipamente pentru acesti copii. Cu aceasta ocazie o sa declar acest topic inchis deoarece pentru moment este mai mult decat de ajuns. Va multumim !

Mult succes!!!

Multumim din suflet domnului Adam Teodor din Buzău pentru donatia facuta:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus