Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
sleepless a spus:O alta intrebare care apare din situatii reale este ce se intampla cu mingea care atinge tavanul sau orice alta suprafata in afara suprafetei de joc . Citind regulamentul oficial am inteles ca se acorda punct celui care ar trebui sa receptioneze mingea inainte ca ea sa se loveasca de ceva..E corect ?
Ceva similitudini?vicky0987 a spus:..o minge care loveste banda fileului apoi cade pe bratul metalic de jos al fileului dar pe partea din afara mesei apoi sare in terenul adversarului se considera ca a sarit de doua ori pe masa sau fileu masa ?..
A plonjat in sus, sa inversat gravitatia?Dado.daniel a spus:nu sunt similitudini, fileul cu toate partile lui componente face parte din suprafata de joc.
exemplu: la Valeni, sambata, x a dat o lovitura in baza metalica a fileului din partea sa de masa, apoi datorita spinului a plonjat in sus si a aterizat in partea adversarului. Punct valabil pentru x, deoarece partea metalica a fileului, desi in partea lui x, face parte din fileu, e un fel de net, dar nu cu banda ci cu partea metalica. Si meciul a fost intre cei doi calaraseni din 16-zecimi; Chirita Cristian si Dinca Dorinel!
Fileul cu toate partile lui componente nu face parte din suprafata de joc.Dado.daniel a spus:nu sunt similitudini, fileul cu toate partile lui componente face parte din suprafata de joc.
exemplu: la Valeni, sambata, x a dat o lovitura in baza metalica a fileului din partea sa de masa, apoi datorita spinului a plonjat in sus si a aterizat in partea adversarului. Punct valabil pentru x, deoarece partea metalica a fileului, desi in partea lui x, face parte din fileu, e un fel de net, dar nu cu banda ci cu partea metalica. Si meciul a fost intre cei doi calaraseni din 16-zecimi; Chirita Cristian si Dinca Dorinel!
Nu cred ca ai dreptate. Daca extrapolam si spunem ca fata mesei, cu toate partile ei face parte din suprafata de joc, asta ar insemna ca pot servi si pe sub masa, atata timp cat mingea atinge atat terenul meu cat si cel al adversarului, nu?Dado.daniel a spus:[...] fileul cu toate partile lui componente face parte din suprafata de joc.[...]