Austria - Romania 01.04.2009

Re: Austria - Romania 01.04.2009

nu imi merge de pe siteul acela rasvan ... cand dau click pe gsp ... imi reincarca pagina cumva
alte posturi mai merg de pe siteul acela.
am incercat sa caut cu google gsp online si tot ce gasesc e "The channel is now offline", ceea ce e imposibil, pt ca am cautat si aseara.
mai stie cineva vreun site pe care pot sa vad meciul Romania - Austria ?
multumesc

raz88 a spus:
nu imi merge de pe siteul acela rasvan ... cand dau click pe gsp ... imi reincarca pagina cumva
alte posturi mai merg de pe siteul acela.
am incercat sa caut cu google gsp online si tot ce gasesc e "The channel is now offline", ceea ce e imposibil, pt ca am cautat si aseara.
mai stie cineva vreun site pe care pot sa vad meciul Romania - Austria ?
multumesc
Ca sa poti accesa site-ul acela cred ca trebuie sa-l cauti cu explorer si nu cu mozilla sau alt browser

folosesc internet explorer si am instalat toate softurile alea ... :| nu merge... nu crd ca merge la cineva gsp de pe siteul ala

am incercat sa instalez sopcastul, dupa aceea mi a cerut sa am Windows Media Player 10 care nu a mers instalat ca nu se potriveste cu versiunea mea de windows, si m am enervat si m am lasat pagubas, asa ca tot la tv o sa ma uit.

Pana acum mergea foarte bine GSP TV acum nu stiu ce s-a intamplat. Romania-Cehia am vazut pe internet si a mers ft bine.

p' acolo pe undeva este scris "live", probabil tre' sa asteptam streamu'..... cred..... :)

Rusine GSPTv!
Au intrerupt iarasi emisia pentru alte emisiuni si stiri mai "importante" :(

Am inteles ca avem 1-0 la meciuri si 2-0 la seturi in urmatorul meci. Nu stiu cine a obtinut prima victorie si nici cine joaca acum..

ROMANIA - AUSTRIA - 1-3
Crisan - Habesohn 3-0
Dodean - Schlager - 0-3
Filimon - Presslmayer - 0-3
Crisan - Schlager - 1-3

Au reluat transmisia pentru 1 minut dupa care au intrerupt iar!
2-1 la meciuri inainte de Crisan-Schlager

Niste nesimtiti astia de la GSPTV ... se mai si lauda ca transmit in direct partida ... prefera sa puna reclame si inregistrari din stirile fotbalistice ... nu mai am cuvinte

Back
Sus