BTY SCHLAGER CARBON - Stie cineva cate straturi de carbon are? Am vazut pe unele prezentari ca ar avea doar doua. Cineva cine joaca cu el, spune ca are 8!!! Care e adevarul? Pe site-ul oficial BTY nu se dau detalii de acest gen. Multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
poate a aparut versiunea antiglont :lol:.anomis a spus:BTY SCHLAGER CARBON - Stie cineva cate straturi de carbon are? Am vazut pe unele prezentari ca ar avea doar doua. Cineva cine joaca cu el, spune ca are 8!!! Care e adevarul? Pe site-ul oficial BTY nu se dau detalii de acest gen. Multumesc.
Da... cam asa ar fi... :lol: si pe mine m-a mirat sa aud asta. Desi, STIGA CARBO 7.6, are 6 straturi de carbon. Si nu e chiar 'antiglont'...cezarhtn a spus:poate a aparut versiunea antiglont :lol:.anomis a spus:BTY SCHLAGER CARBON - Stie cineva cate straturi de carbon are? Am vazut pe unele prezentari ca ar avea doar doua. Cineva cine joaca cu el, spune ca are 8!!! Care e adevarul? Pe site-ul oficial BTY nu se dau detalii de acest gen. Multumesc.