AmaTur: Turneu A+ București (Chiajna) - 29/30.09.2018

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Sigur au fost cateva nemultumiri,dar majoritatea au apreciat acest turneu.
Cred ca decalarea s-a produs si din cauze neindepedente,ex cazul livrari cu intarziere a pachetelor de masa.
Adevarat au fost 3gr.sup.la o masa,dar la fel de adevarat ca la un moment dat au ramas 2 mese libere,din care una a fost folosita de grupele de pe masa noastra si gr.alaturata,dar a mai ramas una nefructificata cu toate cam anuntat si la celelalte mese ca este o masa disponibila,chiar astepam sa vina organizatorul sa ne aseze ???
Drept urmare pe acea masa s-a jucat amicale pana cand i-am oprit ca intrerupeau meciurile din zona alaturata,cel putin in jocul cu Moise Mihai am repetat un singur punct de 4/5 ori.
P. S.. Felicitari Mihai mare om mare caracter.

Am dori sa multumim tuturor participantilor, care au umplut sala de entuziasm si pasiune si ne-au aratat ca tot efortul necesar pentru organizarea unui astfel de turneu a meritat. Totodata ii multumim lui Sebastian Rojnita pentru implicarea si ajutorul acordat si desigur domnului Dan Bodeanu fara de care organizarea nu ar fi fost posibila!
La final au ramas 3 articole de vestimentatie si o bricheta care isi cauta proprietarul, sunt la noi la magazin iar nr de tel la care ne gasiti este 0722678078
Va multumim inca o data si va uram succes in continuare!
5b831315e0a309d4a9de0a7392efb318.jpg
be6ebe8cf8887b2154861bd24e5cc224.jpg
856bf582ab526bfd3c2b8c3d5ae063f8.jpg

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Ultima editare:
Back
Sus