București - Locatii de tenis de masa

Salutare. Tot mergand in ultimile 2 luni la IDM Club sa jucam tenis de masa, am inceput sa ne punem intrebarea "Oare unde in alta parte am mai putea juca ?"

Sunt extrem de curios, care sunt la ora actuala toate locurile din Bucuresti unde se poate juca tenis de masa, in conditii decente.

De asemenea, in aer liber, chiar nu exista nicio locatie cu mese outdoors decente ? Am vazut 2 mese Cornilleau in parcul din Drumul Taberei, dar din pacate sunt aproape mereu ocupate.

A fost cineva la sala Viva, de pe sos Oltenitei? Daca da, ce program, ce preturi au?

Eu intreb, eu raspund, poate mai intereseaza si pe altii. Mie mi-a (puțin) trecut.

Cam care mai sunt variantele de sali la momentul actual in Bucuresti ? Eu stiu urmatoarele :

IDM
Ping Pong Shop
TSP Vibe
Laura
Miramar
VIVA

Pai ar mai fi la Sun Plaza, la dl Macarenco. Conditii bune, 6 mese de joc.
Chez Gabi, doar daca esti disperat sa joci tenis si nu ai unde. Conditii execrabile. 7mese
CSTA Bucuresti fosta TopTenisArena
La Dinamo 3 mese. Pret bun
Ș-or mai fi. Cine mai stie, poate adauga.

Ultima editare:
PRO TT ARENA ( 3 mese- zona de nord- Caramfil)! Conditii de top ! ! Sala dedicata exclusiv pt cei care vor sa faca antrenamente!

Pai ar mai fi la Sun Plaza, la dl Macarenco. Conditii bune, 6 mese de joc.
Chez Gabi, doar daca esti disperat sa joci tenis si nu ai unde. Conditii execrabile. 7mese
CSTA Bucuresti fosta TopTenisArena
La Dinamo 3 mese. Pret bun
Ș-or mai fi. Cine mai stie, poate adauga.

Salut, cum se numeste sala asta si unde langa Sun Plaza e mai exact (o adresa)? La asta ma refer - "Pai ar mai fi la Sun Plaza, la dl Macarenco"

Salut, cum se numeste sala asta si unde langa Sun Plaza e mai exact (o adresa)? La asta ma refer - "Pai ar mai fi la Sun Plaza, la dl Macarenco"

Salut Costin! La subsolul Sun Plaza. Este alaturi de sala CSM Bucuresti ptr hambal, volei, etc. Se intra prin parcarea Leroy Merlin. Este un pic mai greu de nimerit, daca nu ai fost acolo niciodata.
Tocmai de aceea, in perioada restrictiilor din pandemie, se putea juca tenis, fara sa fii vaccinat...​

Salutari
Propun sa le sortam si mai bine cu adresa / nr contact

IDM Club - Spl. Independentei 319B (+40722454273)
Ping Pong Shop - Strada Hategana, nr 17, Sector 5, Bucuresti - 031.425.80.66 / 0765.777.747 / contact@pingpongacademy.ro
TSP Vibe - sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 44 (are si pagina de Facebook) - +40 724 020 777
#INCHISA - confirmare? Laura - adica Top Spin Body&Mind by Laura (e pe Google Maps cat si Facebook) Soseaua Pantelimon Nr 300, Bucharest, Romania - +40 737 739 961
Miramar - Bld. Chisinau nr. 6 / 0727407213
VIVA Sport Club - Șoseaua Olteniței 103, București 041303, România , 0725828482
Tenis Mac Gym - In incinta salii sportive Elite - subsol LeroyMerlin -Sun Plaza, Calea Văcărești 391, 040055, România - 0744528592

Ceva de genul asta :)
Multumesc ​

Ultima editare:
Propun sa le sortam si mai bine cu adresa / nr contact
Ceva de genul asta :)
Multumesc ​

Ping Pong Shop & Academy - Sala dedicata, club sportiv cu antrenori licentiati pentru cursuri in vederea performantei dar si pentru placere, magazin offline si online articole profesionale tenis de masa
Adresa : Strada Hategana, nr 17, Sector 5, Bucuresti - 031.425.80.66 / 0765.777.747 / contact@pingpongacademy.ro

www.pingpongacademy.ro
www.pingpongshop.ro

2472f275ac5575032f058950df2ffd6c.jpg

Salut, pentru zona Drumul Taberei exista vreo locație / școală unde se fac și cursuri cu antrenori pentru copii de gimnaziu? Eventual un contact ceva? Mulțumesc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salut, pentru zona Drumul Taberei exista vreo locație / școală unde se fac și cursuri cu antrenori pentru copii de gimnaziu? Eventual un contact ceva? Mulțumesc!

Sector 6..

Back
Sus