București - Pub 178

Re: NEW - Pub 178 (RELOADED) București

Ca urmare a faptului ca am tot fost intrebat daca ajung in diferite zile la tenis in 178 si am fost nevoit sa refuz din dinverse motive, propun ca doritorii sa lase aici programul lor si eventual numere de telefon in sperana unei comunicari mai bune si diversificarii optiunilor.
Cred ca ar fi bine sa se dea si niste valori nivelului de joc al fiecaruia.
Have fun!

Tenis in 178 de la ora 19:00 azi 25 nov...
pana acum suntem 4 care mergem

Pub 178 - Sambata 28.11.2009, incepand cu orele 17.30... suntem cel putin 3 (Ashes, prietena, eu) pana acum. Va asteptam!

Locatii in București2

Locatii in București2

Va salut,acum am descoperit acest forum :biggrin: .Sunt amator in ceea ce priveste ping-pong-ul dar vreau sa ma perfectionez :) .Joc o data la 1 saptamana in PUB 178 cu un adversar mai slab ca mine(repet sunt amator).Asadar daca nu aveti partener si jucati in PUB 178 sau prin sectoru' 4 eu sunt dispus sa vin :)

Re: București - Pub 178

Au fost oameni la tenis azi... dar vad ca se sfiesc sa dea numere de telefon sau iduri pe post... Ar fi de retinut ca in fiecare weekend se gasesc jucatori buni in 178 aprox dupa ora 14, rabdare sa aveti.

S-a micsorat tariful in pub, pana in ora 17, in timpul saptamanii, este doar 8 ron :)

Buna ziua! Este cineva disponibil sa joace maine (vineri 4 iunie) intre orele 9 - 15? Trebuie sa vin cu echipament sau ne dau ei paleta,etc?

Au si ei palete, dar sunt ca cele de supermarket. Sunt sanse sa nu gasesti pe nimeni la orele alea... si vezi ca se deschide la 10.

Back
Sus