butterfly korbel magichand+fete donic j.o.waldner

adriannn

active member
senior
Scor reacție
1
aici cred ca gasesc raspunsul potrivit.este buna aceasta combinatie aleasa?joc ofensiv,dar pana acum am jucat cu o paleta hobby.sau mai bine as alege donic testra ar+si fete donic liga?astept sfaturile voastre...........

Re: butterfly korbel magichand+fete donic j.o.waldner

JO Waldner am avut eu pe prima paleta profi dupa una din metro si mi-a trebuit vreo 2-3 luni sa pot juca cat de cat cu ea. De la semidistanta de masa se misca bine insa de pe masa trebuie sa fii foarte atent altfel arunci toate mingiile afara.

JO Waldner e buna daca relipesti. Lipita proaspat are de toate, nelipita insa e doar pt cei care stiu bine sa foloseasca buretele la lovituri.

de la BUTTERFLY fetele TACKINESS CHOP au cel mai bun control si spin nu sunt agresive dar tu deti un lemn agresiv le gasesti la SHOPIX.RO "succes"

Lemnul korbel magichand e cam rapid si putin mai greoi.. are un feeling fain dar de la ceva hobby la el cred ca e diferenta cam mare..depinde si ce paleta de hobby ai avut, cel mai bine e daca ai ocazia sa incerci de la cineva inainte sa cumperi

Cam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor? :)

nicebubu a spus:
Cam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor? :)
Merge si lemnul korbel magichand dar e mai indicat un lemn cu mai mult control pentru prima paleta profesionala cum ar fi ceva de genul gruba all++ sau primorac off-,ambele se potrivesc de minune cu fetele mentionate de dvs 👍

nicebubu a spus:
Diferenta de la Sriver FX la Meteor este una mare. Cu siguranta veti simti diferenta. Insa fetele Sriver FX sunt destul de grele. Flextra nu am incercat. V-as recomanda in schimb XIOM Vega Europe, de 2.0, care se potrivesc si celor care trec de la o paleta amator la una pro. Sunt foarte usoare, au cam acelasi pret cu Sriver FX-ul, dar sunt mult mai bune (parerea mea). XIOM Vega Europe le gasiti la dl Gelu Popescu (tibi pe forum).

Back
Sus