aici cred ca gasesc raspunsul potrivit.este buna aceasta combinatie aleasa?joc ofensiv,dar pana acum am jucat cu o paleta hobby.sau mai bine as alege donic testra ar+si fete donic liga?astept sfaturile voastre...........
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Merge si lemnul korbel magichand dar e mai indicat un lemn cu mai mult control pentru prima paleta profesionala cum ar fi ceva de genul gruba all++ sau primorac off-,ambele se potrivesc de minune cu fetele mentionate de dvsnicebubu a spus:Cam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor?![]()
Diferenta de la Sriver FX la Meteor este una mare. Cu siguranta veti simti diferenta. Insa fetele Sriver FX sunt destul de grele. Flextra nu am incercat. V-as recomanda in schimb XIOM Vega Europe, de 2.0, care se potrivesc si celor care trec de la o paleta amator la una pro. Sunt foarte usoare, au cam acelasi pret cu Sriver FX-ul, dar sunt mult mai bune (parerea mea). XIOM Vega Europe le gasiti la dl Gelu Popescu (tibi pe forum).nicebubu a spus:Cam în aceea?i situa?ie m? aflu ?i eu. Merge un Butterfly Korbel MagicHand cu fe?e Flextra/Sriver FX pentru un amator care s-a hot?r?t s?-?i pensioneze b?tr?nul Meteor?![]()