Butterfly Photino vs Butterfly Ishlion

savuavram

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
29
Locație
Caras-Severin
Ce parere aveti despre butterfly photino?Dar despre butterfly ishlion?Ar merge o combinatie intre butterfly photino si fete tenergy05 pe ambele fete?Dar o combinatie intr butterfly ishlion si fete tenergy05 pe ambele parti?ce combinatie ar fi mai buna???Astept pareri...

Re: Butterfly Photino vs Butterfly Ishlion

Ambele lemne sunt foarte bune pentru Tenergy. Photino este mai stabil datorita greutatii mai mari. Ishlion este f usor (77-78gr) si iese o paleta mai usoara dar mai grea spre varf (nu rau)pt ca manerul este mai subtire.

Domnul ORZA CATALIN de la SUCEAVA ,va poate da amanunte sau lamuriri in ceea ce priveste combinatia dintre lemn ISHLION si fata TENERGY 05.Doar a ajuns in sferturile de finala cu mine si sincer nu m-a deranjat jocul lui cu combinatia de mai sus pe FH.

Va pot confirma si eu ca Ishlion-ul este ul lemn foarte reusit ,s-au cum ar mai spune cineva : "un lemn de mare valoare",
adica domnul Orza

PRIZA TOK a spus:
Domnul ORZA CATALIN de la SUCEAVA ,va poate da amanunte sau lamuriri in ceea ce priveste combinatia dintre lemn ISHLION si fata TENERGY 05.Doar a ajuns in sferturile de finala cu mine si sincer nu m-a deranjat jocul lui cu combinatia de mai sus pe FH.
:)) domnule doctor uitati ca in zilele mele de "forma" nu ati vazut celuloidul plecat din ishlion in doua meciuri in care v-am scos din grupele preliminarii....cat despre combinatia ishlion cu tenergy 05: eu am pe fh una de 1,9, si pe bh un bryce high tune de 1,9 ,paleta nu este grea ,are control si viteza, insa devine o paleta cu care nu poti sa stai dincolo de fileu,ad tre sa fii in miscare tot timpul,altfel esti gata.....

care dintre aceste lemne ar fi mai bun la viteza si control? :D

Viteza vine mai mult de la fete si mai putin de la lemn. Controlul este o relatie intre lemn si jucator.
Este greu de spus... Amultart are straturile exterioare mai groase peste Zylon-Carbon si asta este un lucru bun caci da stabilitate si constanta in saritura mingiei. Ishlion este mai usor si are carbon uniaxial. Sare bine si este mai potrivit pt. a compune un setup unde se folosesc fete mai grele.

tarziu,Amlutartul meu a ajuns in posesia "prizei tok"....insa parerea mea,cumpara un ishlion.....

Back
Sus