Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Re: Oferta saptamanii pe tt-shop.ro

dinu silviu a spus:
pretul pt.lemn plus fete este unul bun.
Bun la ce ? Preturile sunt cam cu 30%mai scumpe decat la oricare magazin online strain. Reteta ar fi, comanda din strainatate, pune 20-30%adaos si trimite la fraierul care a facut gresala sa comande de la ei. Imi pare rau dar nu cred ca va da buluc lumea la ei.....

cred ca ati gresit titlul topicului, mai corect era....obraznicia saptamanii
sunt niste pretzuri incredibile

Mi-as lua si eu Tenergy 64 dar sunt cam scumpe aici si sunt sigur ca la Buzău vor fi la un pret mai bun!

fritz74 a spus:
cred ca ati gresit titlul topicului, mai corect era....obraznicia saptamanii
sunt niste pretzuri incredibile
..cauta la dandoy preturile in euro si transforma in lei la cursul actual si ai sa vezi adevaratul pret, ei iti reactualizeaza pretul cand faci comanda nu in fiecare zi..

Hades a spus:
Mi-as lua si eu Tenergy 64 dar sunt cam scumpe aici si sunt sigur ca la Buzău vor fi la un pret mai bun!
..nu cred ca ai sa gasesti pe vre-o undeva tenergy 64 sub 40 de euro, acum cand sunt proaspete, poate mai incolo dupa ce trece valul si raman pe stoc..

tycutz a spus:
victor0987 a spus:
tycutz a spus:
Dandoy 131 RONI
....40 de euro pe dandoy..
eu iti zic cati bani imi ia de pe card pentru fata respectiva daca fac comanda..tu imi zici un pret in euro care pt mine nu are relevanta!!!
Valutele alea is orientative - scrie undeva pe sait . Cred ca euro e de baza sau dolarul. Eu am luat doar in euro. Nu poti face plati in lei.

Sa mai spus asta undeva pe un topic. La Dandoy nu-ti ia 131.88 RON pe un Tenergy. Calculul se face asa: 39.01 euro inmultit cu valoarea euro la care banca ta il obtine prin licitatie in momentul tranzactiei si care este de obicei apropiat de cursul valutar oficial din ziua respectiva. Deci Dandoy nu incaseaza lei ci euro, iar suma de RON care se extrage de pe card este relativa la cursul valutar. De aceia pretul afisat de Dandoy in RON nu are decat caracter informativ, dar pt ca nu este actualizat fata de evolutia valutelor la zi, este foarte departe de adevar in momentul de fata.
Astazi 06.01.2009, Tenergy costa 39.01 X 4.0629 = 158.493 RON :D

Back
Sus