rasvan
maestru
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bun la ce ? Preturile sunt cam cu 30%mai scumpe decat la oricare magazin online strain. Reteta ar fi, comanda din strainatate, pune 20-30%adaos si trimite la fraierul care a facut gresala sa comande de la ei. Imi pare rau dar nu cred ca va da buluc lumea la ei.....dinu silviu a spus:pretul pt.lemn plus fete este unul bun.
..bune preturile, nu stiu oferta de la buzau dar fata de dandoy sunt mai convenabile, mai ales la lemne..rasvan a spus:Timo Boll ALC
Timo Boll T5000
Timo Boll W7
Timo Boll ZLC
Timo Boll ZLF
Tenergy 64
Sunt disponibile pe http://www.tt-shop.ro
..cauta la dandoy preturile in euro si transforma in lei la cursul actual si ai sa vezi adevaratul pret, ei iti reactualizeaza pretul cand faci comanda nu in fiecare zi..fritz74 a spus:cred ca ati gresit titlul topicului, mai corect era....obraznicia saptamanii
sunt niste pretzuri incredibile
..nu cred ca ai sa gasesti pe vre-o undeva tenergy 64 sub 40 de euro, acum cand sunt proaspete, poate mai incolo dupa ce trece valul si raman pe stoc..Hades a spus:Mi-as lua si eu Tenergy 64 dar sunt cam scumpe aici si sunt sigur ca la Buzău vor fi la un pret mai bun!
....40 de euro pe dandoy..tycutz a spus:Dandoy 131 RONI
eu iti zic cati bani imi ia de pe card pentru fata respectiva daca fac comanda..tu imi zici un pret in euro care pt mine nu are relevanta!!!victor0987 a spus:....40 de euro pe dandoy..tycutz a spus:Dandoy 131 RONI
Valutele alea is orientative - scrie undeva pe sait . Cred ca euro e de baza sau dolarul. Eu am luat doar in euro. Nu poti face plati in lei.tycutz a spus:eu iti zic cati bani imi ia de pe card pentru fata respectiva daca fac comanda..tu imi zici un pret in euro care pt mine nu are relevanta!!!victor0987 a spus:....40 de euro pe dandoy..tycutz a spus:Dandoy 131 RONI