Butterfly Rozena

Johnny Erasure

organizator local
Reaction score
98
A incercat cineva noile fete de la Butterfly? Daca da, ceva impresii? Cum sunt fata de Tenergy 05, 05fx?

Roman Bogdan parca are una la vanzare, poate a jucat cu ea si ne poate spune ceva impresii.

Am dat cu Rozena de 2.1 pe un lemn Tibhar Sams Force pro be, adica un lemn all wood foarte foarte puternic. Fata are foarte mult control avand alt burete si alt topsheet decat Tenergy. Din punctul meu de vedere parca ar semana mai mult cu tenergy 25 decat cu 05 fx.

Salut,

Ceva exepriente noi cu Rozena mai are careva? Am inteles ca e buna pt BH, o folosete carevacu succes si pe FH? Recomandari de grosimi pentru BH/FH? 1.9/2.1 sau egale?

Multumesc

Salut,

Ceva exepriente noi cu Rozena mai are careva? Am inteles ca e buna pt BH, o folosete carevacu succes si pe FH? Recomandari de grosimi pentru BH/FH? 1.9/2.1 sau egale?

Multumesc
Am avut pe viscaria acum cateve luni atat pe fh cat si pe bh!sunt fete controlabile cu spin cam 30% sub t05 viteza 70 % si control 130% peste t05!durabilitatea destul de buna!am renunțat pentru ca aveam nevoie de mai multa viteza și mai mult spin!un mare plus este faptul ca e o faya destul de iertatoare!este mai potrivita pt bh!

Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

Salut,

Multumesc

Mie îmi place,, pana acum am jucat cu T 05 1,9..acum cu Rozena 2,1 e mult mai buna la lovituri drepte ,,foarte precisa,,spinul mai mic dar compensat de control,,, e Ok !!!,,, chiar îmi place!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back