Butterfly-VSG-TWIST-IV FL

alandala

senior
Scor reacție
214
Locație
Arad
Am nevoie de un pic de ajutor, in legatura cu o paleta - SH -, pe care o am de o perioada. Lemnul este Butterfly-VSG-TWIST-IV FL Off+ si fetele sunt Bryce, nu stiu ce grosime. Ce inseamna Twist? IV? FL?
M-am obisnuit destul de bine cu ea, are viteza destul de mare, spin - la inceput destul de bun, dar pe parcurs a mai scazut. Controlul mi se pare un pic mai mic.
Ce parere aveti, fetele se potrivesc pe lemnul asta?

Re: Butterfly-VSG-TWIST-IV FL

Mersi (at)ciprian. M-am cam obisnuit cu ea. Singurul lucru la care mai trebuie sa lucru este controlul. De cand am cumparat-o, nu i-am mai relipit fetele. Asta sa fie motivul pentru care nu mai are efectul foarte bun pe care l-a avut cand am cumparat-o? Exista fete, care sa aiba aceleasi caracteristici - viteza si spin si eventual control mai bun - ca si fetele Bryce, dar sa nu mai trebuiasca sa fie relipite? Sa-si pastreze aceleasi caracteristici o perioada mai indelungata, deoarece nu as vrea sa le mai lipesc. Si chinezesti sa fie, dar sa fie cat de cat de calitate.

Nimic nu se compara cu 2 straturi de lipici proaspat aplicate (... poate doar 3 straturi).

3 straturi de lipici si un Red Bull bat orice Superblock :D

Back
Sus