Calendar 2012

Dan2

Echipa AmaTur
Scor reacție
832
Vârstă
65
Locație
București
Calendarul 2012 urmareste partial datele de anul trecut. Calendarul va mai suferi modificari pe masura ce turneele vor fi confirmate.

Calendar 2012

Ultima editare:
aloha ,din Ardeal,domnilor,doresc sa stiu ,daca pentru cei care au facut scoala sovietica de calculatoare ca mine,exista o cale mai simpla de a deschide pagina de CALENDAR 2012? ca ma-ti cam bagat in ceata..,am avut o revelatie..parca am vazut calendarul mayas 2012.Fi-ti buni si incerca-ti ceva mai simplu asa ca pentru nociciica mine.cu respect din Ardeal,si cu multumirile de rigoare,,,,LONG LIVE ROCK AND ROLL

Am postat mai jos imagini cu calendarul.sper ca se vede destul de bine

Ultima editare:
Pe 28 aprilie as vrea un turneu "a", daca se poate sunt zilele orasului sfantu gheorghe ,cu show fain cu trupe celebre din strainatate si de acasa, confirmarea din partea primariei inca nu-am primit dar sper ca se rezolva

cu multumirile de rigoare Domnul George,si tot binele din lume....din Ardeal un salut voios de sarbatori LONG LIVE ROCK AND ROLL...

cu multumirile de rigoare Domnul George,si tot binele din lume....din Ardeal un salut voios de sarbatori LONG LIVE ROCK AND ROLL...
Cu mare placere :D poate ne intalnim la vreun turneu.Multumesc asemenea si dumneavoastra....un salut de asemenea voios din Muntenia :d

va rog sa ne treceti ca si confirmat pe data de 28 iulie la dej turneu A cupa somes editia 2 multumesc
ok

Ultima editare de un moderator:
Confirm organizarea pe 16 iunie a unui turneu A la Miercurea Ciuc, conform calendarului 2012.
ok

Confirm organizarea pe 23 iunie turneul Cupa Stefan cel Mare editia a II-a A+O Suceava
ok

Back
Sus