Campionatul European echipe seniori 2023 Malmo

BogdanS

junior
Campionatul European echipe seniori 2023 este programat între 10-17 septembrie, în Malmo, Suedia.
Meciurile vor putea fi urmărite pe ETTU TV.​

Componenta:
Echipa feminina: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia, antrenori Viorel Filimon și Mihaela Șteff
Echipa masculina: Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Hunor Szocs, Andrei Istrate, Iulian Chirița, antrenori Andrei Filimon și Ionuț Seni
Kinetoterapeuti: Adrian Mîrza, Petruț Ghiță
Psiholog: Mioara Șincan
Doctor: Costin Dumitru

Grupe fete:
350511460_914324952987803_5419717594957437324_n.jpg

Grupe baieti:
350783564_212515654963878_5778236585075708822_n.jpg

Program meciuri grupe:
10.09
x1sOhz8.png

11.09
JOy5EBZ.png

12.09
IcQSXIN.png

​​​​​​

Este interesant cum finala nu a fost transmisa la TV, dar pentru alte sporturi, unde rezultatele nu sunt deloc extraordinare, s-a procedat diferit.
Sper sa nu ma insel, dar meciul a fost transmis doar pe o platforma a unei televiziuni cunoscute, iar finala putea fi urmarita doar daca erai abonat!

Ca sa funcționeze trebuie instalat un VPN și selectează un server din ITALIA sau USA. Altfel, cu IP de România nu o sa meargă.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Finala masculină a început la 18.30. După 2 meciuri, este 1-1.

Link ul aici https://www.ettu.tv/en-int/livestream/malmoe-table-1/1630820

Trebuie instalat VPN și un server din ITALIA sau USA

Sent from my iPhone using Tapatalk

linkul pus de mine merge fara VPN. acum este 2-1 pt. Suedia si 2-1 Moregaard - Boll, dar Boll revine. mare jucator... 2-2 acum; 3-2 Moregaard
Swedia -Germania 3-1
bun acest Moregaard. al 2 lea Waldner, o sa toace curand si la chinezi ...

Ca sa funcționeze trebuie instalat un VPN și selectează un server din ITALIA sau USA. Altfel, cu IP de România nu o sa meargă.

Am citit mesajul dumneavoastra, dar pentru a fi fair-play, atat timp cat o televiziune din Romania transmitea meciul, iar pe canalul ettu era mentionat acest aspect, nu am vazut finala. Este regretabil ca nu am avut posibilitatea sa urmarim pe TVR 1/2 sau pe Prima Sport finala.

linkul pus de mine merge fara VPN. acum este 2-1 pt. Suedia si 2-1 Moregaard - Boll, dar Boll revine. mare jucator... 2-2 acum; 3-2 Moregaard
Swedia -Germania 3-1
bun acest Moregaard. al 2 lea Waldner, o sa toace curand si la chinezi ...

Am incercat sa urmaresc finala de la masculin, dar am intampinat aceasi problema. Am aruncat acum o privire peste meciul Falck-Boll. Falck a condus cu 2-0, dar Timo a revenit... e un mare jucator!

link meci: [video]https://www.ettu.tv/en-int/video/boll-timo-falck-mattias/1631207[/video]​

Am citit mesajul dumneavoastra, dar pentru a fi fair-play, atat timp cat o televiziune din Romania transmitea meciul, iar pe canalul ettu era mentionat acest aspect, nu am vazut finala. Este regretabil ca nu am avut posibilitatea sa urmarim pe TVR 1 (sau2) sau pe Prima Sport finala.

Am incercat sa urmaresc finala de la masculin, dar am intampinat aceasi problema. Am aruncat acum o privire peste meciul Falck-Boll. Falck a condus cu 2-0, dar Timo a revenit... e un mare jucator!

link meci: [video]https://www.ettu.tv/en-int/video/boll-timo-falck-mattias/1631207[/video]​

si cu Moregaard a fost tot pe acolo, dar in setul 5 l-au lasat bateriile..

Este interesant cum finala nu a fost transmisa la TV, dar pentru alte sporturi, unde rezultatele nu sunt deloc extraordinare, s-a procedat diferit.
Sper sa nu ma insel, dar meciul a fost transmis doar pe o platforma a unei televiziuni cunoscute, iar finala putea fi urmarita doar daca erai abonat!

Da, singura optiune a fost pe plaforma unei televiziuni cunoscute, cotra costa. Pe ettu.tv, au fost restrictionate pe IP masa 1 si masa 2, restul au putut fi vizionate.
Eu am ales varianta unui VPN cu IP de Serbia/Cehia.

In alta ordine de idei finala masculina a avut meciuri foarte interesante si cu schimbari de scor. Mi-as fi dorit meci decisiv, sincer.

In alta ordine de idei finala masculina a avut meciuri foarte interesante si cu schimbari de scor. Mi-as fi dorit meci decisiv, sincer.

da, daca as fi avut posibilitatea sa urmaresc live finala. Cand urmaresti o inregistare, nici nu mai conteaza foarte mult ce s-a intamplat. Afland ca Romania a luat bataie cu 3-0, nici nu m-am uitat pe inregistrarea meciurilor. Poate arunc o privire zilele viitoare.

La fel si eu, nu ma incanta neaparat sa vad in reluare. Am avut noroc ca am prins-o live pe cea masculina macar. Totusi cred ca, daca Germania avea lotul 100%, Suedia nu castiga. Au fost fara Ovtcharov, fara Franziska, fara Qiu.

La fel si eu, nu ma incanta neaparat sa vad in reluare. Am avut noroc ca am prins-o live pe cea masculina macar. Totusi cred ca, daca Germania avea lotul 100%, Suedia nu castiga. Au fost fara Ovtcharov, fara Franziska, fara Qiu.

Nu stiu daca ar fi schimbat cu ceva rezultatul... Suedezii au o scoala de tenis mai buna decat nemtii si il au si pe Moregaard, care este un pusti foarte talentat cum nu au avut niciodata nemtii (eu il vad curand campion mondial), iar Falck si Karlsson sunt in forma foarte buna.

Back
Sus