Campionatul mondial 2006(Bremen)

Scor reacție
0
Vârstă
35
Locație
Piatra Neamț
Stie cineva daca este si cand este transmis pe Eurosport?N-as vrea sa-l pierd pentru nimic in lume si sunt ingrijorat, deoarece nu prind decat postul Eurosport.

Multumesc pentru link!Eu sunt cam neatent...De-abia astept sa inceapa transmisiunea!O sa pun sechestru pe telecomanda :twisted:

maine dimineata voi avea cam tot ce s-a difuzat in china de la acest campionat mondial (cam 80-100 de meciuri), din pacate nici un meci de-al baietilor si de la feminin doar china-romania. Daca va trebuie anuntati ( pe castigatorul turneului de la Oradea il asteapta cam tot ce a aparut pe internet in anul 2006 adica cam 10 dvd-uri+o gramada de chestii de antrenament+etc)

OK,sa-mi spui unde si cind preferabil intr-o dupa amiaza in cursul saptamanii

pingpong a spus:
OK,sa-mi spui unde si cind preferabil intr-o dupa amiaza in cursul saptamanii
in Oradea, la turneul din 20 mai.

pingpong de unde esty ca daca faci rost de ele shi esty din bucuresty le vreau shi eu ne intalnim la idm mi le dai shi mie sa le trag shi ti le aduc inapoi
pls!!!!!!!

Mihai Pingpongistu a spus:
pingpong de unde esty ca daca faci rost de ele shi esty din bucuresty le vreau shi eu ne intalnim la idm mi le dai shi mie sa le trag shi ti le aduc inapoi
pls!!!!!!!

Mihaita, scrie si tu normal, te rog. Lasa y, sh si alte "inovatii" din astea. E obositor de citit mesajele scrise astfel.

Back
Sus