Campionatul Municipal Cluj-Napoca - 14 feb 2009

ciprian

Active Member
junior
Scor reacție
1
Vârstă
57
Locație
Cluj-Napoca
Descrierea Turneului
LOCALITATEA: Cluj-Napoca
DATA: sambata 14 februarie 2009
ORA: 8:00 acces in sala, la ora 9 incepe turneul
SALA: SALA SPORTURILOR, corpul din spate, intrarea pe partea laterala stanga
ADRESA+INDICATII ACCES: in apropierea fostului stadion U ; tramvai de la gara
TIP MESE: Butterfly
NR. MESE: 4
SPATIU DE JOC: conditii de joc bune
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: intre 8:00 si 20:00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 40
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: 10 RON
TAXA ORGANIZARE: 0 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: cupe, diplome
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe inferioare (3din5) + grupe superioare (3din5) + eliminatoriu
NR. DE CAPI DE SERIE: conform clasamentului AMATur
POSIBILITATE GRUPE SATELIT: nu
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum ; telefonic ( Radu Serban 0721 565412) ; in extremis la inceputul turneului, dar pana la 8:45 !!
Oricine din exteriorul municipiului e binevenit sa joace, participand "hors concours", asa cum s-a procedat si anul trecut. Calificarile si ierarhia nu vor fi afectate.
Vor mai veni si copii...
O sa incercam sa facem 8 grupe inferioare la cele 4 mese, sistem 3 din 5 (in loc de 4 gr / 2 din 3).

Re: Campionatul Municipal Cluj-Napoca - 14 feb 2009

ce trebe sa scriu ca sa particip ??

Numele si prenumele.
Sau daca nu vrei sa le faci publice pe forum, trimite un SMS organizatorului si te trece pe lista.

Rares Brandusan
varsta 17 ani
id de mess: pt contact rari2911
si apropo nu tu esti organizatorul ??? :?: :?:

Daca o sa pot, dau si eu o mana de ajutor la organizare ...
Am obosit cu atatea turnee ... predau stafeta mai departe ... e bine sa fie cat mai multi organizatori rodati, sa se implice tot mai multi amatori.

Ma inscriu si eu.
Constantinescu Gabriel - cu proaspat buletin de CJ.

Asa-asa, sa intarim Dark Side-ul clujean. :twisted:
Apropo, sa aduci neaparat Curl P1-R sa vedem cum "otraveste" 😉

se mai tine in data de 14 februarie turneu din cluj-napoca?daca nu va rog sa scrieti pe forum sa fac alt plan. :) :)

As dori sa stiu care este criteriul prin care o persoana este considerata ca "municipala":Buletin de CLUJ sau apartament in CLUJ(dovedit cu acte in regula).

depinde cine intreaba si cu ce deschide usa de sala. :lol: :lol: :lol:
glumesc orcine poate sa participe pina in finala numai ca nu primeste cupe daca vor fi dar in schimb diploma DA.Cupele sint numai pentru cei din jud.Cluj

In atentia celor cu apartamente in Cluj si nationalitatilor conlocuitoare:propun sa tineti Campionatul jud Cluj la Fălticeni

NICOVALA CUGIR a spus:
depinde cine intreaba si cu ce deschide usa de sala. :lol: :lol: :lol:
glumesc orcine poate sa participe pina in finala numai ca nu primeste cupe daca vor fi dar in schimb diploma DA.Cupele sint numai pentru cei din jud.Cluj
Dar daca va scrie pe buletin "flotant CLUJ",am dreptul la CUPA?(in eventualitatea ca o voi castiga).

Sunteti periculos, mai ales ca economisiti o fața a paletei si nu ne putem da seama din ce motiv ...
Cupa ar putea ajunge in Vatra-Dornei ... :?
CSACC (Consiliul Suprem de Aparare a Cupei Clujului) se va intruni intr-o sedinta speciala pentru a lua o decizie :mrgreen:

Va multumesc pentru raspunsul pertinent pe care l-ati dat,dar va rog sa "urgentati" intrunirea CSACC pentru aflarea decizie finale in caz negativ sa am timp sa fac "recurs"la forul competent superior(doresc sa aflu care este acesta).Asta ca sa stiu cat de mult sa "transpir "la antrenamente.Referitor la cealalta fata a paletei ,ea constituie "arma mea secreta"in confruntarea cu "inamicul",arma omologata ITTF.

in urma sedintei din data de 08.02.2009 s-a ajuns la urmatoarea decizie:pot participa oricine pina in finala numai cupele primesc cei din orasul Cluj-Napoca.Daca primul clujean se claseaza pe loc 19 primeste cupa si asa mai departe.Deci concursul se numeste Cupa Municipala al orasului Cluj -Napoca.

Vreau si eu sa ma inscriu.
Vlasan Dorin
varsta 22 ani
id de mess: dorinel_v
nr tel 0740 846 829

CIOBANU GABRIEL-VATRA-DORNEI.(In caz ca voi intirzia putin,va rog sa ma intelegeti ca trag o "fuga"pana la MANGALIA sa imprumut paleta miraculoasa de la d-nul BARBU ca sa-l pot bate fara probleme pe domnul "bustul gol"RUSU STEFAN.Aveti "putintica "rabdare,stimabililor.

Dom' doctor,abia s-au calmat putin spiritele si dumneavostra puneti iar paie pe foc? :lol:
De-ar sti saracu domn Barbu ca a fost principalul subiect de discutie saptamana trecuta?! :)

Pentru ca organizatorii sa aibe o cat mai buna gestiune a numarului de participanti...
Updatati lista cu inca 2 amatori pe care as dori sa-i inscriu:
Ion Iovu
Constantinescu Eduard

De la Centrul Lamont: Miron Mihai

Back
Sus