Caracteristici si pareri despre Haifu Dolphin (short pimples)???

aladin

junior
Scor reacție
3
Vârstă
50
Locație
Râmnicu Sărat
Știe cineva despre fețele Haifu Dolphin???? Date tehnice??? Le-a încercat cineva??? Pe ce lemn??? Este vre-un distribuitor în România??? Mulțumesc!!!

Le-am folosit o perioada foarte scurta de timp (2 saptamani) dupa aceia le-am schimbat cu baracuda
Sunt niste fete foarte greu de controlat deoarece in momentul in care adversarul executa o lovitura cu efect iar tu incerci sa blochezi toate mingiile vor rata masa.
In cazul in care esti un jucator ofensiv te vei descurca cu ele, dar in cazul in care esti un jucator defensiv iti nva fii foarte greu sa o controlezi.
Nu am vazut pana acum un distribuitor in tara
O zi buna:)

Mulțumesc pt. raspuns, REcall. Poate este cineva care sa le fi folosit o perioada mai lunga. Și, da, sunt un jucator cu profil ofensiv. Aș vrea sa-mi iau astfel de fețe dar aștept și alte pareri. Sunt comparabile cu DHS Skyline 3 (TG3) Neo???

Ultima editare:
Aladin,ce varsta ai?de cat timp joci tenis de masă?
Nu ai cum sa compari Haifu Dolphin (short pimples),care este o iarba,cu DHS Skyline 3 (TG3) Neo,care este o fata clasica,sa spun asa.Nu au absolut nimic in comun.
Spune-ne cat vrei sa investesti intr-o paleta,si mai multe detalii despre jocul tau,pentru a te putea ajuta cat mai bine.
Vezi atașament 2743Vezi atașament 2744

Aladin,ce varsta ai?de cat timp joci tenis de masă?
Nu ai cum sa compari Haifu Dolphin (short pimples),care este o iarba,cu DHS Skyline 3 (TG3) Neo,care este o fata clasica,sa spun asa.Nu au absolut nimic in comun.
Spune-ne cat vrei sa investesti intr-o paleta,si mai multe detalii despre jocul tau,pentru a te putea ajuta cat mai bine.
Vezi atașament 2743Vezi atașament 2744
Iarba = zimti lungi
Senvis = zimti scurti
:)

Back
Sus