care este cea mai buna iarba aprobata ittf ? :crazy:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Avem pe aici o iarba deaia si mi se pare varza!!!harciu a spus:Ma asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Sa inteleg ca te pregatesti pentru divizie de intrebi de ierburi aprobate ittf? In amatur is permise si cele interzise...dar tu nu joci in amatur !
Raspunsul meu : STIGA DESTROYER !
Chiar crezi asta Bogdane? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:mandrubogdan a spus:Avem pe aici o iarba deaia si mi se pare varza!!!harciu a spus:Ma asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Sa inteleg ca te pregatesti pentru divizie de intrebi de ierburi aprobate ittf? In amatur is permise si cele interzise...dar tu nu joci in amatur !
Eu mai fac aparare clasica din cand in cand pe aici de distractie,dar iarba asta mi s-a parut aiurea!!!
Raman la parerea ca cea mai deranjanta si mai incomoda,dar si grea de folosit din cele aprobate este Hallmark Phoenix ox
Dupa parerea mea nu exista "cea mai buna iarba"; toate sunt "bune" . Depinde foarte mult de cel care vrea sa joace cu ea(capacitatea lui de a intelege acea iarba...... e greu de jucat cu iarbaraulv a spus:care este cea mai buna iarba aprobata ittf ? :crazy:
.....aaaaa....tu joci cu iarba?Jax a spus:Chiar crezi asta Bogdane? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:mandrubogdan a spus:Avem pe aici o iarba deaia si mi se pare varza!!!harciu a spus:Ma asteptam mai demult sa incerci ierburile,prietene!De cand ti-am dat lemnele cu priza tok ai incercat cam tot ce misca !
Eu mai fac aparare clasica din cand in cand pe aici de distractie,dar iarba asta mi s-a parut aiurea!!!
Raman la parerea ca cea mai deranjanta si mai incomoda,dar si grea de folosit din cele aprobate este Hallmark Phoenix ox