Care credeti voi ca este fata cu cel mai mare efect.
Cu respect,
George
Cu respect,
George
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Versiunea comerciala are mai mult efect decat cea cu burete albastru . Pe alea nationale nu am fost nebun sa dau milioane, dar in afara de ceva control in plus nu au nimic special (din cate am studiat).Razvan a spus:Hurricane 2 in toatre versiunile, sau cele nationale?
Depinde cum esti obisnuit din cate stiu e destul de hard...daca esti obinuit cu fete mai tari.. de obicei chinezi joaca cu dastea...oricum tu lovesti destul de tare s-ar putea sa iti placa...gdurdun a spus:Deci Huricane 3 pare cea mai "efectuoasa" ce burete are, merge la topspin ? cam ca ce fata europeana se aseamana ?
sunt scumpe ?
Cu respect,
valigti a spus:Pe linga efectul dat de producator la fețe , e foarte important cum lovesti mingia , viteza si miscarea incheieturi , daca acestea sint rapide la contactul cu mingia si mai stringi si preselele minerului la impact , atunci spinul e maxim , daca doar faci miscarea fara "zvic" si energic , atunci nu te poate ajuta nici o fața .. poate avea efect 11-12 ... ca nu te ajuta , si va fi un topspin fara efect .
Conteaza mult si ce faci cu fața respectiva , daca stii sa ti mingia in fața si sa-i dai drumul cum trebuie la anumite lovituri .
Parea mea e ca poti da un topspin bun si cu o fața mai prost cotata la efect , dar sa fie "pe mina ta" , de aceea multi cauta tot felul de combinatii si incearca cit mai multe fețe si lemne .
Ma descurc la topspin, pe mine ma intereseaza o fata cu mult efect pentru forhand care sa ma ajute la preluare, servicu, topspin, retopspin cu mult efect si simt, nu ma intereseaza foarte mult viteza la forhand.vali a spus:Asa e cum zice Valigti . Si o fata cotata mai slab la efect te poate ajuta.
H2 e mai cu efect ca H3 dar e si mai pretentioasa. Daca nu dai cum zice Valigti mai sus nu generezi mare lucru cu H2 , iar daca o faci mingea se scurge de pe masa la topspin.
In alta ordine de idei fetele astea tipice kinezesti merg pe lemne mai tari. S-ar putea sa nu obtii mare lucru daca faci o combinatie nereusita lemn-fata.