Multumesc frumos,pentru sfat,cu dl Alex Ciobanu,am mai facut,este un tip excelent,ca si antrenor si pot spune ca este chiar priceput,din pacate el poate doar o data pe saptamana,are deja alte angajamente.Este f util si nu am de gand oricum sa renunt la orele cu el,dar as vrea ceva de genul,unuia care poate sa aloce,daca nu zilnic,2 ore,macar de 3-4 ori pe saptamana.
Am jucat duminica cu un tip Thomas,imi cer scuze ca nu am notat si numele de familie,am si foto,dar am promis ca nu o pun pe net.Domnul respectiv avea o antrenoare(neimportant genul)dar dna sau domnisoara respectiva,pe langa faptul ca a stat acolo langa el,nota orice se juca,la pauza ii dadea sfaturi,etc.
Ceva de genul asta as vrea si eu,un antrenor personal,adica pe bune nu ceva care te invata printre picaturi,atunci cand poate elsau ea.
Inca o data subliniez am 46 de ani,un job destul de bun,etc,caut un antrenor dedicat.
- - - Actualizat - - -
Din pacate dl Vasile Fodoran este certat am inteles cu cei de la sala unde pot eu ajunge,iar la Top tenis imi este f greu mie sa ajung.