Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Caut Coppa JO Gold si Coppa JO Platin (subliniez, JO si nu X1, X2 sau X3), dimensiuni cat mai mari, preferabil 2,0 grosime.
Ma intereseaza sa fac o pereche, in ideea de a testa fetele pe mai multe lemne Waldner.
Am eu Donic J.O. Waldner, dar nu sunt sigur ca e suta la suta similara cu Coppa, din cate stiu ar fi aceeasi fata, dar poate ma insel. Am neagra, noua, dar taiata, 157/150, am dat cu ea 5 minute, este o fata excelenta. Rosie am patrata. Grosime max. Pret 200 ron ambele, inclus transport. Ca sa le testezi, e cam scump, dar sunt fete noi.
Salut! nu cred ca ai sa mai gasesti aceste fete de palete, eu am jucat cu ele in urma cu 5 ani cred, dar au aparut aceste Donic Coppa X1 Gold, si Donic Coppa X2 paltin soft in gama acesta ai sa regaesti acele fete de mai de mult... Bafta!
Fetele Acuda S1, Coppa Turbo X1 (Platin) si Coppa X (Gold) vor fi trimise saptamana viitoare spre Romania.
Fetele Acuda S2, Acuda S3, Coppa Turbo X2 (Platin Soft) si Coppa X3 (Silver) vor fi disponibile in cursul lunii mai.
[/QUOTE]
.....................................................................................................................................>>>>> vezi ce spin si ce vieteza au aici , si vezi dincolo ce se potriveste,,, asa daca cauti ai sa gasesti...