Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Un manual de gramaticageo_donic a spus:Caut 2 fețe cu un control mai mare .....ce i-mi recomandati?Multumesc.
Un manual de gramatica[/quote:37tnt9nt]cata_60 a spus:[quote="geo_donic":37tnt9nt]Caut 2 fețe cu un control mai mare .....ce i-mi recomandati?Multumesc.
si pe ce lemn ar merge mai bine?valeriann a spus:andro plasma 380, sau 430, nu mai necesita relipire
bbogdanmircea a spus:cum e Dawei Inspirit?
Daca doriti foarte moale si cu efect speed glue incorporat, plus sunet de lipit foarte proaspat, recomand Tibhar Nimbus Sound de 2.0 mm.geo_donic a spus:Caut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
VISCO a spus:Daca doriti foarte moale si cu efect speed glue incorporat, plus sunet de lipit foarte proaspat, recomand Tibhar Nimbus Sound de 2.0 mm.geo_donic a spus:Caut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
Cu o senazatie de control foarte mare si normalitate dar cu un spin moderat, Solcion de la Butterfly, tot moi si cu efect incorporat.
Foarte corect Vali, dar eu am apreciat ca daca cere sugestii in legatura cu alegerea unor fete, nu are un nivel, de lemn OFF+ (no ofence). Poate ca am apreciat gresitvali a spus:Depinde si de lemn , Visco , io am Nimbus Soft si e destul de "saltareata"VISCO a spus:Daca doriti foarte moale si cu efect speed glue incorporat, plus sunet de lipit foarte proaspat, recomand Tibhar Nimbus Sound de 2.0 mm.geo_donic a spus:Caut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
Cu o senazatie de control foarte mare si normalitate dar cu un spin moderat, Solcion de la Butterfly, tot moi si cu efect incorporat.desi am recomandat-o si eu. Daca o pune pe un OFF+ s-a zis cu controlul , iar de generat spin mai greu.Pe de alta parte depinde si de nivelul lui de joc.
VISCO a spus:Foarte corect Vali, dar eu am apreciat ca daca cere sugestii in legatura cu alegerea unor fete, nu are un nivel, de lemn OFF+ (no ofence). Poate ca am apreciat gresitvali a spus:Depinde si de lemn , Visco , io am Nimbus Soft si e destul de "saltareata"VISCO a spus:Daca doriti foarte moale si cu efect speed glue incorporat, plus sunet de lipit foarte proaspat, recomand Tibhar Nimbus Sound de 2.0 mm.geo_donic a spus:Caut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
Cu o senazatie de control foarte mare si normalitate dar cu un spin moderat, Solcion de la Butterfly, tot moi si cu efect incorporat.desi am recomandat-o si eu. Daca o pune pe un OFF+ s-a zis cu controlul , iar de generat spin mai greu.Pe de alta parte depinde si de nivelul lui de joc.
. Sau poate ca intradevar, Nimbus Sound sau BTY Solcion sa fie prea mult pentru el. Treaba-i ca la computer: cu cat bagi mai putine date, cu atat rezultatul este mai aproximativ...