ÎNCHIS Caut Innerforce Alc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

wischegg

senior
Scor reacție
3
Vârstă
42
Locație
Galați
Caut lemn Butterfly Innerforce Alc in stare buna maner FL de preferat peste 89 grame ! Astept oferte ! Multumesc !
Dau la schimb un Xiom Stradivarius maner ST in stare buna plus diferenta din partea mea ! ( Aceasta este doar o varianta. Il vand si separat )
Revin cu poze si greutate mai tarziu !

Ultima editare:
Ai sa gasesti foarte greu la greutate de peste 89g... lemnele noi au in general pana in 85g... Succes in achizitionarea lemnului!

Ce nu va place la stradivarius?
Am probat zilele trecute unul si mi s-a părut asemănător cu tb alc !
Buna ziua ! Este putinprea rigid si prea rapid. intr-adevar apropiat tare de TBALC doar ca lemnul nu este al meu este al prietenei mele Pintilie Nela si vrem sa facem o combinatie mai moale. Mi-a placut feelingul la Innerforce Alc si cred ca s-ar potrivi cu stilul ei de joc.

- - - Actualizat - - -

Buna seara,
In masura in care cautati un lemn "greu" va propun un Innerforce ZLF nou de 95 grame. Din pacate nu ma intereaseaza schimbul.
Toate cele bune

Caut lemn Butterfly Innerforce Alc in stare buna maner FL de preferat peste 89 grame ! Astept oferte ! Multumesc !
Dau la schimb un Xiom Stradivarius maner ST in stare buna plus diferenta din partea mea ! ( Aceasta este doar o varianta. Il vand si separat )
Revin cu poze si greutate mai tarziu !

Vezi ca are Bogdan A unul FL la 89g parca, cutie etc...dar nu stiu daca da la schimb...

Scuze, nu observasem! Totusi, nu stiu daca este o diferenta asa mare intre cele 2... (la Layer, ALC-ul este mai spre interior... probabil ca e un pic mai soft...)

Scuze, nu observasem! Totusi, nu stiu daca este o diferenta asa mare intre cele 2... (la Layer, ALC-ul este mai spre interior... probabil ca e un pic mai soft...)
La innerforce in general e mai spre interior ALC-ul doar ca layer e mai rapid...si nu caut asa ceva...:)
Mersi oricum :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus