Caut partener antrenament în București

srady89

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
36
Locație
Bucharest, Romania, Romania
stau in zona dristor... nu sunt pro.. sunt ceva gen incepator spre mediu... problema e ca nu am cunostinte care sa ma bata si de aceea jocul meu nu prea poate evolua...
daca are cineva chef de un joc dati-mi msj... multumesc

Re: Caut partener antrenament în București

Poate stand in zona Dristor nu iti este prea departe Sos Vergului 59.Deobicei miercurea seara ,deci si azi ,se strang cam 8-10 jucatori de valori si virste diferite.Daca te intereseaza dupa ora 17,30 ne gasesti acolo. Pt alte informatii tel 0728910420.

am uitat sa mentionez.. sunt liber majoritatea timpului si merg la top tenis arena sau viva sau ma pot deplasa si la alte sali de tenis.
jocul meu este unul de nivel mediu.

DACA NU TI SE PARE PREA DEPARTE VINO LA SALA DIN VOLUNTARI UNDE POTI JUCA CU DIVERSI JUCATORI. PERSOANA DE CONTACT ALEXANDRESCU MARIUS 0727387986

Poti veni in sala TopTenisArena din cadrul complexului SemaPark, statia de metrou Petrache Poenaru (fosta semanatoarea)

Incearca si la noi in sos vergului 59 tel pt inf Nicolae Stelian 0728910420 antrenor tenis de masă

eu caut mai mult pe cineva cu care sa joc... chiar nu am atatia bani pentru antrenor... mi-ar placea sa imi permit antrenor, dar nu pot...

Back
Sus