Caut partener de antrenament

soccerfan

senior
Scor reacție
135
Vârstă
53
Locație
București
in București. Eu am un program flexibil, am 35 de ani, locuiesc in Militari (asadar IDM este la indemana). Nivel - amator mediu spre avansat. Folosesc un lemn Stiga Hybrid Wood si doua fete Almana Sound Synergy Tech . Pentru detalii, tel 0723/381892
bafta max.,
doru

Este pe acolo unu Popa ,care toata ziua joaca cu diferiti amatori,poate isi face timp si pt. tina.daca esti interesat as putea sa-ti dau numarul lui de telefon.....

il stiu pe Popica

il stiu pe Popica

gheorghe tm a spus:
Este pe acolo unu Popa ,care toata ziua joaca cu diferiti amatori,poate isi face timp si pt. tina.daca esti interesat as putea sa-ti dau numarul lui de telefon.....
..merci, dar nu e ce imi trebuie

Intereseaza-te si poate vine Waldner,ca tot a iesit la pensie dar,nu cel suedez ,cel roman.....stiai ca avem si noi unu?!?nu cred ca nu-si face veaculo pe la acel club(scuze ca nu stiu cum se numeste )Acum ,vorbind serios ,eu asa am auzit ca Popica este cel mai cautat partener de pe acolo.....este problema ta dar,altul mai de doamne ajuta nu cred ca ai sa gasesti in București........spor la cautari.......

AAAAAAAAA,si tu vroiai sa ai partener pe gratis?!?!cauta frate si cind gasesti sa ma anunti si pe mine......ok?

gheorghe tm a spus:
AAAAAAAAA,si tu vroiai sa ai partener pe gratis?!?!cauta frate si cind gasesti sa ma anunti si pe mine......ok?
Cand a zis partener nu s-a referit neaparat la un antrenor personal pe care sa-l plateasca ci probabil la un jucator amator de acelasi nivel cu care sa faca niste teme si niste meciuri.
soccerfan a spus:
in București. Eu am un program flexibil, am 35 de ani, locuiesc in Militari (asadar IDM este la indemana). Nivel - amator mediu spre avansat. Folosesc un lemn Stiga Hybrid Wood si doua fete Almana Sound Synergy Tech . Pentru detalii, tel 0723/381892
bafta max.,
doru
cand ajung in bucuresti poate ne intalnim prin idm sau la tineretului sa schimbam cateva mingi.

Pe semne ca tu nu ai urmarit toate mesajele acestui baiat.......am impresia ca-l stiu pe acest baiat dar,il stiu si pe Popa si stiu ce vorbesc.Daca tu vrei sa te bagi in niste treburi inerne ca avocat al apararii,n-ai decit....BAFTA!!!!

nici, nici...

nici, nici...

ionutzakis a spus:
soccerfan, cauti antrenor (recte, pe bani) sau casual hitting partners?
credeam ca am fost suficient de explicit, dar mai sus numai leorda a intuit exact ce urmaresc...

"baiat"

"baiat"

gheorghe tm a spus:
Pe semne ca tu nu ai urmarit toate mesajele acestui baiat.......am impresia ca-l stiu pe acest baiat dar,il stiu si pe Popa si stiu ce vorbesc.Daca tu vrei sa te bagi in niste treburi inerne ca avocat al apararii,n-ai decit....BAFTA!!!!
cu siguranta nu te cunosc, nu cred ca ma cunosti, asadar te rog sa folosesti alt apelativ

Waw.........scuze domnule tenismen(asa este mai bine ,ma refer la apelativ)?!?Imi pare rau ca ma bag unde nu-mi fioerbe oala si sa-mi vorbeasca orice terchea-berchea asa....eu am vrut sa-ti dau un sfat dar,daca te crezi atit de istet,ia cauta tu si in alta parte si ai sa simti ca te cunosc cit-de-cit cind ai sa vezi ca n-am sa te mai bag in seama ....oricum,nivelul tau in tenis de masă acolo o sa ramina la I.D.M sau,cum s-o numi acel loc.bye,bye :roll:

gheorghe tm a spus:
Waw.........scuze domnule tenismen(asa este mai bine ,ma refer la apelativ)?!?Imi pare rau ca ma bag unde nu-mi fioerbe oala si sa-mi vorbeasca orice terchea-berchea asa....eu am vrut sa-ti dau un sfat dar,daca te crezi atit de istet,ia cauta tu si in alta parte si ai sa simti ca te cunosc cit-de-cit cind ai sa vezi ca n-am sa te mai bag in seama ....oricum,nivelul tau in tenis de masă acolo o sa ramina la I.D.M sau,cum s-o numi acel loc.bye,bye :roll:

OOOPS, iar derapeaza dl. gheorghe... :shock: :D

........M-am razgindit,nici nu meriti sa-ti raspund ,stai tu si adulmeca......poate gasesti un osicior de ....tenis de masă... :D :D :D

gheorghe tm a spus:
........M-am razgindit,nici nu meriti sa-ti raspund ,stai tu si adulmeca......poate gasesti un osicior de ....tenis de masă... :D :D :D

Limbajul dumitale este dezonorant pentru unul care se da cu pretentii pe aici pe forum (de parca dumneata ai fi cineva prin tenisul de masa) asa ca ar fi cazul sa-ti temperezi ironiile la adresa altor forumisti.

gheorghe tm a spus:

Un OSICIOR, da... :D ...Mai gheorghe, eu nu am nimic cu tine, nu vreau sa te jignesc, dar nu ma pot abtine uneori, cum sa iti zic eu...esti prea...simpatic!!!

In acest sens vreau sa propun administratorului acestui forum sa faca un topic separat, in care sa poata posta numai dl. gheorghe impreuna cu Selectia Naturala, iar noi restul doar sa citim si sa radem...ce ziceti baieti?

Multumesc,

Eugen a spus:
gheorghe tm a spus:
Un OSICIOR, da... :D ...Mai gheorghe, eu nu am nimic cu tine, nu vreau sa te jignesc, dar nu ma pot abtine uneori, cum sa iti zic eu...esti prea...simpatic!!!
In acest sens vreau sa propun administratorului acestui forum sa faca un topic separat, in care sa poata posta numai dl. gheorghe impreuna cu Selectia Naturala, iar noi restul doar sa citim si sa radem...ce ziceti baieti?
Multumesc,
Bey Leugeneeeeeee,mare profesor de limbi mai esti,mai baiatule........de ce draku nu te duci tu sa predai limba romana ( sau alte limbi) undeva ,ca de tenis ,n-ai nici-un habar.....o arzi toata ziua la Miramar si tot5 fraier esti (la acest sport0 esti paralel cu asta,cauta si tu altceva.......este spre binele tau si nici n-ai pierde timpul.......un sfat prietenesc...de la GHEORGHE...eu sunt ghe. aci dar,tu esti GHEORGHE IN TENIS DE MASA ,MEY BAIATULE.........

Eu nu m-am dat mare pe aici ,pe acest forum dar,acest Eugen mai mereu ma tachineaza.lucru pe care nu-l pot lasa la voia intimplarii.....Mii de scuze daca am deranjat si alte persoane ......

Cer public administratorului acestui site sa-i ingradeasca accesul la forum acestui `personaj`. Este prea de tot. Ceea ce face el aici tine mai mult de poluare decat de dialog.

Back
Sus