Caut partener de joc București

plusaru

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
35
Locație
București
Va salut
Sunt nou pe forum .... si am gasit aceasta sectiune , si m-am gandit sa postez . Sunt un jucator mediu , poate chiar incepator din puctul de vedere al multora , dar nu mai am cu cine juca deoarece pe toti prietenii mei i-am invatat , iar prin parcuri gasesc doar jucatori mai incepatori decat mine . Daca este cineva interesat si ar avea placerea sa schimbam niste mingi oricand pentru ca sunt disponibil 24/24.
App stau in Dristor , București
Adresa de mail : samson_vali(at)yahoo.com
Y!M : samson_vali

Re: Caut partener de joc București

Si cam prin care parcuri joci? Eu stau prin Titan si mai merg (anul asta nu am ajuns inca) prin Riviera. Prin alte parcuri nu stiu sa fie mese bunicele...prin Moghioros am mai jucat dar e departe.

salut ... prin riviera merg cam zilnic dar nu prea ai cu cine sa joci ... se strange lume dar nu prea le au ... eu merg cu un prieten care deabea invata sa dea cu paleta in minge si mai vin "smecherasi" sa jucam dar pana acum nici unu nu a trecut de 10 . Cel mai bun adversar a fost un batran pe la 80 de ani .

Salut sunt interesat da-mi MP vorbim acolo in wekend strang 6-7 baieti la idm sau dupa ora 16 la tineretului in parcul nou.

salut....putem juca in week-end cand vrei tu...adresa mea de mess este : cezaradrianm.
daca vrei imi lasi nr tau..sau stabilim ora si locatia....salut...

Back
Sus