Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
dragospd a spus:stau in dristor. dar merg si oriunde ajunge metroul
singura constrangere este legata de timp dupa cum am specificat
am fost de cateva ori la idm cu niste colegi - din pacate n-am gasit adversari cat de cat. sper sa nu cad eu in zona cealalta si sa ma fac de ras. merita sa spun ca am jucat destul de mult in liceu si facultate, nu legitimat - dar am participat la cateva concursuri in constanta si prahova - DAR - n-am mai jucat constant de multi ani. asa ca valoarea... e discutabila
daca ai gasit parteneri....as fi frumos sa ne facem un grupuletz si sa ne gasim o sala pentru a jucadragospd a spus:Salut, caut partener(i) de tenis in bucuresti L-V dupa 19:30 sau sambata dimineata.
dragospd pe yahoo messenger
sau 0741174837
Dragos
Vreau sa intru si eu, nivelul de joc la care ma aflu e destul de bun! Trebuie sa ma dezmortzesc putin, dar e OK. Ziceti-mi va rog mai exact unde jucati, nu stiu ce e IDM, (sunt mutat de curand la București), cati sunteti, ce costuri implica in afara de echipament! Multumesc anticipat!dragospd a spus:Intre timp, s-a consolidat un grup in care imi face placere sa joc - si nivelul este oarecum omogen. Jucam martea si joia de la 19:00 la tineretului (langa agronomie) si sambata sau duminica dimineata la IDM.
Cine vrea sa se alinieze orelor mai sus mentionate (si care au rezultat in urma mai multor incercari) poate sa ma contacteze pe tel: 0741 174 837, mail sau messenger: dragospd(at)yahoo.com. Incercati pe mess, sunt mai tot timpul online![]()
am uitat sa imi las un nr de telefon!claudiu duta a spus:Vreau sa intru si eu, nivelul de joc la care ma aflu e destul de bun! Trebuie sa ma dezmortzesc putin, dar e OK. Ziceti-mi va rog mai exact unde jucati, nu stiu ce e IDM, (sunt mutat de curand la București), cati sunteti, ce costuri implica in afara de echipament! Multumesc anticipat!dragospd a spus:Intre timp, s-a consolidat un grup in care imi face placere sa joc - si nivelul este oarecum omogen. Jucam martea si joia de la 19:00 la tineretului (langa agronomie) si sambata sau duminica dimineata la IDM.
Cine vrea sa se alinieze orelor mai sus mentionate (si care au rezultat in urma mai multor incercari) poate sa ma contacteze pe tel: 0741 174 837, mail sau messenger: dragospd(at)yahoo.com. Incercati pe mess, sunt mai tot timpul online![]()
Claudiu Duta