Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
eu sunt din bacau...am facut si un topic cu asta...ia id_ul din profilul meu si hai sa vb...narova a spus:Caut partener/i/a pentru tenis de masă in Bacău sau prin imprejurimi
Am sala la dispozitie + masa insa numai sambata.
Astept alte propuneri.
D0ryN a spus:caut partener tenis de masă in bacau...locatie...fostul ONX sau sala de langa PLUS...
e cineva de prin bacaul asta mică :roll:
Daca se aduna lumea vineri seara langa plus, ma bag si eu, dati un semn pe forum...jordach a spus:daca se mai joaca maine, 19.06.'09 la voi poate vin si 2, 3 bucati amatori de la adjud :wink:
am ruga sa ne dati un semn de viata daca este real
Cand ajungi vreodata pe la Bacău sau pe la Pascani, da-mi un telefon si jucam cat vrei tu... :wink:RazvanO a spus:narova. Vin eu sa jucam...
Suntem interesati!, Dar tre sa facem rezervare sau venim pur si simplu acolo si ne combinam noi cumva? :wink:tenis a spus:D0ryN a spus:caut partener tenis de masă in bacau...locatie...fostul ONX sau sala de langa PLUS...
In fiecare vineri la ora 18:00 se aduna o echipa de 6-8 jucatori la sala de langa Plus-ul de la gara,daca sunteti interesati va puteti alatura echipei.
nu trebuie rezervare, puteti veni direct la salanarova a spus:Suntem interesati!, Dar tre sa facem rezervare sau venim pur si simplu acolo si ne combinam noi cumva? :wink:tenis a spus:D0ryN a spus:caut partener tenis de masă in bacau...locatie...fostul ONX sau sala de langa PLUS...
In fiecare vineri la ora 18:00 se aduna o echipa de 6-8 jucatori la sala de langa Plus-ul de la gara,daca sunteti interesati va puteti alatura echipei.