Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
DEOARECE DUMINICA, GABI SI-A RUPT PALETA IN MECIUL CU CRISTI RUSU ZIS SI WALDNER,DESCHID ACEST TOPIC IN SPERANTA CA IL POT AJUTA SA GASEASCA CEA MAI BUNA COMBINATIE...ASTEPT PARERILE DUMNEAVOASTRA
Da' l-ai intrebat daca mai vrea sa joace? Ca eu cunosc vreo cativa care s-au apucat de tenis de camp dupa ce au suferit cate o deceptie de-asta si chiar au ajuns campioni judeteni.
Am uitat sa precizez ca stilul lui de joc este unul foarte ofensiv...da topspin cu forhand-ul si din rever mai taie cateodata...
ii plac lemnele off+.
ce lemn credeti ca i s-ar potrivi?
la fete este 90% hotarat pentru tenergy 64
Eu am abandonat setup-ul Bty Photino cu fh\bh Tenergy 05 jucate aproximativ o luna,fiind o paleta prea puternica pentru mine.Pentru Gabi,vazand cum joaca,cred ca i s-ar potrivi la stilul lui de joc.
este mai nasol daca nu face performanta cu ea....
o sa o rupa in capul lui si iar trebuie sa-i caut setup...nu-mi convine pt ca nu ofera nici o garantie
Am uitat sa precizez ca stilul lui de joc este unul foarte ofensiv...da topspin cu forhand-ul si din rever mai taie cateodata...
ii plac lemnele off+.
ce lemn credeti ca i s-ar potrivi?
la fete este 90% hotarat pentru tenergy 64