neuling
boboc
Hi all,
noi cautam jucator pentru echipa noastra. (Germania, Bayern, Landesliga)
noi cautam jucator pentru echipa noastra. (Germania, Bayern, Landesliga)
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
filo a spus:Eu iti propun o chestie.
Ii adunam pe toti cei interesati, si facem un turneu cu acestia, ii filmam in concurs si iti trimitem video cu toti participantii si tu poti chema pe primul sau primii 2-3 la teste.
Ca lista de jucatori buni care activeaza in circuitul nostru sau au participat in diviziile din Romania eu pot face o lista:
Bodeanu Mihai-(liderul la zi al campionatului Romaniei de amatori)București
Ruban Daniel-(fost jucator divA)București (el a jucat si in Belgia ca jucator impreuna cu sotia lui care este jucatoare de nivel foarte bun de asemenea)
Dinu Gheorghe-(fost jucator divizie)București
Acsinia Catalin-(fost campion national de amatori la juniori)Suceava
Soos Dezso-Cluj
Rusu Stefan (fost jucator divA)-Cluj
Iusan Mircea (fost jucator divA)-Cluj
Popute Remus-Oradea
Horvath Tibi-Oradea
Mai sunt si alti jucatori de valoare buna, nu stiu cati din acestia sunt disponibili, dupa cum am vazut Acsinia Catalin si-a anuntat deja disponibilitatea. Deci daca vrei ceva de aceasta forma nu ezita sa ma contactezi pe forum.
filo a spus:Eu zic ca limba germana nu e foarte important la inceput ca tenisul de masa e un limbaj cunoscut de toti :lol: si apoi se poate si invata........
Ar fi bine ca voi sa precizati in ce domenii puteti angaja respectivul jucator sau jucatori si ce conditii sunt ca romanii pot lucra in multe domenii, si cand trebuie ca jucatorii sa se prezinte acolo pentru teste si cei care sunt selectionati va trebui sa invete germana macar la un nivel acceptabil pana pleaca in Germania.
Dan2 a spus:Din cate am inteles, Herr Hauer cauta un inlocuitor pentru Herr Worle, care se muta din localitate, pentru echipa a doua a clubului care este in a doua jumatate a clasamentului in liga a doua ( de nord est) a landului Bavaria. Ca valoare, cred ca nivelul de joc este undeva, la nivelul diviziei B in Romania si jucatorii propusi de Filo ar face fata cu succes testului.
Am si eu o propunere: Ca sa fie totul mai interesant, propun un meci amical intre echipa Regensburg II (cred ca despre ea este vorba) si echipa alcatuita de Filo (care are numai idei interesante) la o data care poate fi stabilita, astfel incat sa putem avea un schimb de experienta.
Drumul pana la Regensburg se poate face cu masina intr-o singura zi. Echipa noastra va deveni echipa nationala de amatori!! Ne vom cunoaste mai bine si cu siguranta vom bea toata berea din Regensburg!!!
Ei, ce ziceti?
Dan2 a spus:Ne vom cunoaste mai bine si cu siguranta vom bea toata berea din Regensburg!!!
Ei, ce ziceti?
Imi pare rau ca trebuie sa te corectez din nou filo! Se pare ca nu prea ai dormit de cand te-ai intors! Este vorba de Roban Daniel care intradevar a fost jucator la divizia Afilo a spus:Eu iti propun o chestie.
Ii adunam pe toti cei interesati, si facem un turneu cu acestia, ii filmam in concurs si iti trimitem video cu toti participantii si tu poti chema pe primul sau primii 2-3 la teste.
Ca lista de jucatori buni care activeaza in circuitul nostru sau au participat in diviziile din Romania eu pot face o lista:
Bodeanu Mihai-(liderul la zi al campionatului Romaniei de amatori)București
Ruban Daniel-(fost jucator divA)București (el a jucat si in Belgia ca jucator impreuna cu sotia lui care este jucatoare de nivel foarte bun de asemenea)
Dinu Gheorghe-(fost jucator divizie)București
Acsinia Catalin-(fost campion national de amatori la juniori)Suceava
Soos Dezso-Cluj
.