Ce parere aveti de produsele tibhar?

Din experienta proprie: Tricourile sunt excelente. Mingiile, asemenea. Am o singura fata de paleta, care respecta descrierea producatorului.

eu am un lemn si o fata tibhar...lemnul e f.bun,pacat ca manerul e cam subtire...oricum e firma cunoscuta...

La capitolul fete eu cred ca sunt buni. Am o fata Speedy Spin de care sunt multumit. Are toate calitatile: efect 9,5/10, viteza 9/10 si control 8,5/10 asta dupa parerea mea. Este destul de usoara, sa zicem greutate medie si este accesibila ca pret. Eu personal ii recomand pe cei de la TIBHAR.

Lemnele sunt m. calitative decât fețele...mi-au placut mult la vremea lor Tibhar IV S, Power 40, Black Gold, Blak Carbon, Sensitec Sigma, H-1-9, H3-9, Triple Carbon, Rapid Carbon...le recomand pt simțul lor deosebit. La lemne au muncit și și-au facut brand... Fețele nu se ridica la aceeași ?nalțime cu lemnele...dupa 3 luni de joaca...și nu în regim intensiv...neam daca m. pui baza pe vreo fața Tibhar. Știu ei de ce le ofera la prețurile astea...balcanice. Mingiile...nici prea-prea, nici foarte-foarte... Echipamentul, depinde acum și de gustul fiecaruia...nu au prețuri mari...dar nici nu te cadorisesc cu vreo calitate...sa-i pomenești.

Fetele au spin foarte, foarte bun si sunt durabile.
La lemne au o gama mai restransa de modele ca alti producatori dar sunt calitative .

Back
Sus