Ce părere aveti despre ratingul general, al celor mai rapide fete?

Adevărul este că le -ai zis-o......acuma dacă mai bagi și vreo două culinare din Mozambic ia i terminat pe toți .....

Nu vreau sa spun nimanui nimic...doar ca de ce la fiecare post in loc sa ne concentram asupra postului (daca merita..), trebuie sa gasim frunze in brad..
Si daca doresti pentru mozambic:

Prăjitura "Mozambic" este o combinație delicioasă între cheesecake și negresă cu ciocolată. Se face în mai puțin de jumătate de oră, iar gustul e fabulos.

INGREDIENTE:

100 g faina
100 g ciocolata neagra
70 g unt
70 g zahar
3 oua
1 lingura cacao
1 praf de sare

1 lingurita esenta de vanilie

Crema de deasupra:

200 g crema de branza
1 lingurita esenta vanilie
1 galbenus de ou
25 g de zahar

MOD DE PREPARARE:

Intr-un vas adanc, ciocolata si untul se topesc pe aragaz. 70 de grame de zahar si cele trei oua se bat bine si apoi se adauga faina, cacao, praful de sare si o lingurita esenta de vanilie. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu putina faina sau hartie de copt.

Intr-un bol separat, se amesteca cele 25 g zahar, crema de branza, galbenusul si a doua lingura de esenta de vanilie. Cu ajutorul unei lingurite, se pune neuniform amestecul de branza si se amesteca din loc in loc, pentru a obtine un efect dragut.

Tava se baga la cuptor pentru 20 de minute. Pofta buna!

O noapte cat mai linistita si pofta buna. ;)

Eu spuneam ca daca tot faci o treaba, atunci macar sa o faci bine..daca nu, nu imi este greu sa ma duc direct pe site-ul de unde ai copiat toata lista aia si care este indicat in postul 2 de catre userul dennis, si caruia ii suntem recunoscatori...
Sa stii ca a avea idei nu se rezuma la un simplu copy-paste...sau este la moda in tara asta acest stil de lucru, dupa cum ne "invata" conducatorii natziei...

Cred ca nu trebuie sa discutam, despre cultura si conducatorii natiei...si mai cred ca ar fi bine sa va potoliti, unii dintre voi, cu argumente si contra-argumente scapate de sub orice fel de indigoo'

Sa nu ma intelegi gresit, cred ca fiecare isi vede de caprele lui.

Dupa cum se observa, nu vad ca eu sa fi facut vre-o referire la cultura in general, sau cultura cuiva in special, cu atat mai putin la culturile agricole....
...iar in general, argumentele, fie ele pro sau contra, nu sunt copiate de vre-undeva, ci se sustin cu un proces de gandire...iar de sub indigo nu au iesit argumentele noastre, ci lista din subiectul deschis de tine...poti fi mai atent cu afirmatiile pe care le faci pentru ca s-ar putea intoarce impotriva ta.

Sunt laudabile initiativele de a deschide cateva subiecte, acest fapt arata interesul tau fata de acest sport, dar, deasemenea, se observa si faptul ca nu esti de foarte mult timp pe acest drum, atata timp cat, in acest subiect, cateva posturi mai sus, pareai a nu face diferenta dintre fetele lise cu spin sau cele anti-spin...
Atunci cand nu cunosti un subiect, - inveti, si nu fii artzagos in fata celor care incearca sa iti arate ca inca mai ai multe de invatat, si asta fara rautate sau aluzii rautacioase. Dar noi trebuie sa intelegem ca orgoliul tau tanar este "deranjat" si tii neaparat sa dai replici si sa iesi la suprafata ca uleiul pe apa...

"Caprele" raman ale noastre atata timp cat sunt in curtea noastra...cand "le postezi' pe un forum, devin "caprele tuturor"...asta e regula nescrisa si riscul internetului...daca vrei sa ramana "caprele' tale, poti inchide subiectul, ca este dreptul tau (si al admin site), si nu te va mai "deranja" nimeni....

Nu poti fi o prăjitura isteata daca ai o atitudine sfaramicioasa. Fa sport, gandeste frumos si iubeste..Asta e reteta fericirii. Un cap binevoitor si o inima milostiva sunt intotdeauna cel mai formidabil set-up !

Nu poti fi o prăjitura isteata daca ai o atitudine sfaramicioasa. Fa sport, gandeste frumos si iubeste..Asta e reteta fericirii. Un cap binevoitor si o inima milostiva sunt intotdeauna cel mai formidabil set-up !

Analiza este divizat? în dou? p?rți. Una dominant teoretic?, axat? pe direcția conceptelor de baz? (Andro Rasant), din disciplina studiilor practice.
Cea dea doua practic?, focalizat? pe texte majore despre cultur? și pe implicațiile lor ideologice și istorice (prajitura).

Multumesc de sfat

Analiza este divizat? în dou? p?rți. Una dominant teoretic?, axat? pe direcția conceptelor de baz? (Andro Rasant), din disciplina studiilor practice.
Cea dea doua practic?, focalizat? pe texte majore despre cultur? și pe implicațiile lor ideologice și istorice (prajitura).

Multumesc de sfat

Ramai la retete, erai mai simpatic.

Uitandu-ma pe acest clasament pe care l-ati postat, mi-ati starnit curiozitatea pentru Andro Rasant PowerGrip. Dupa acest clasament are Viteza, Spin si Control foarte bun. Maine si incerc Un Andro Rasant Grip si poate o sa cumpar si un PowerGrip si renunt la Acuda S1 Turbo.
Multumesc Rosetionut.

Uitandu-ma pe acest clasament pe care l-ati postat, mi-ati starnit curiozitatea pentru Andro Rasant PowerGrip. Dupa acest clasament are Viteza, Spin si Control foarte bun. Maine si incerc Un Andro Rasant Grip si poate o sa cumpar si un PowerGrip si renunt la Acuda S1 Turbo.
Multumesc Rosetionut.

Cu mare placere.
Iti doresc o noapte cat mai linistita

Domnule Dennis,

Nu exista posibilitatea si la noi pe forum, ca userii sa faca o comparatie despre aceste fete, in functie de jocul si experienta avuta de fiecare?
Sau trebuie sa ne limitam, doar la ceea ce cred altii?...parerea mea este ca, in Romania exista foarte multi jucatori care avanseaza si incearca foarte multe fete si ar fi de acord ca sa posteze pe forum ceea ce considera ei.

Nu inteleg un lucru care l-am discutat acum cateva zile cu cativa jucatori din liga si nu numai.., de ce de fiecare data cand cineva incearca sa faca niste posturi unde avem ceva de invatat sau putem afla niste preturi aproximative, trebuie sa intervina tot timpul cineva cu modificari.

Te rog sa nu ma intelegi gresit, nu cred ca am inteles bine ceea ce mi-ai transmis mai sus, exista vreo posibilitate sa imi trimiti cum ti-ai dori ca sa fie 'titlul, legenda sau continutul?

Multumesc
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?12790-TABELE-CARACTERISTICI-LEMNE-si-FETE

Este deschis deja un topic pt asa ceva unde sunt pdf originale din care se intelege ceva ,daca exista inteese pot sa postez toate tabelele noi de la toate firmele de materiale.

Multumesc Rosetionut.

Azi am incercat un Andro Rasant PowerGrip 2,1 Rosu. Eram curios ca un copil care isi asteapta jucaria, abia asteptam sa vad diferenta fata de Acuda S1 Turbo. Intr-adevar Spinul este foarte bun, Control superior, dar la viteza nu este ceea ce scrie in tabele!!! Plus bucla de aruncare este mai mare. Fata de Acuda S1 Turbo doar controlul este mai bun, Spinul este la fel, dar viteza este departe de Acuda S1 Turbo. Deci raman la Acuda S1 Turbo.

Azi am incercat un Andro Rasant PowerGrip 2,1 Rosu. Eram curios ca un copil care isi asteapta jucaria, abia asteptam sa vad diferenta fata de Acuda S1 Turbo. Intr-adevar Spinul este foarte bun, Control superior, dar la viteza nu este ceea ce scrie in tabele!!! Plus bucla de aruncare este mai mare. Fata de Acuda S1 Turbo doar controlul este mai bun, Spinul este la fel, dar viteza este departe de Acuda S1 Turbo. Deci raman la Acuda S1 Turbo.

Multumim frumos

Back
Sus