Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bine dar eu ma refeream care producator iti place in general. Nu ma refer la ceva strict : fețe, lemn, imbracaminte etc. Si raspunsurile se sorteaza ele singure. Sau la ce te referi ?Nu stiu daca-i foarte bine pusa intrebarea. Eu unu prefer un producator ptr fețe, unul ptr lemn, altul ptr mingi etc. Si atunci cum raspund? Ii bifez pe toti trei? Bun si tu cum sortezi raspunsurile?
emil a spus:Faci o medie intre ele si bifezi care iese cel mai mult :lol: ( glumeam) Pai bifezi si tu care iti place in general![]()
N-am domle. Dar daca totusi te-am ravasit cumva, poate ma "pedepsesti" si pe mine la o masa in IDM sau altundeva, ca de cand ma tot rog de unul si de altul... :lol:emil a spus:Eu nu cred ca ai ceva cu mine. Si daca ai avea , nu vad motivul....![]()
VISCO a spus:N-am domle. Dar daca totusi te-am ravasit cumva, poate ma "pedepsesti" si pe mine la o masa in IDM sau altundeva, ca de cand ma tot rog de unul si de altul... :lol:emil a spus:Eu nu cred ca ai ceva cu mine. Si daca ai avea , nu vad motivul....![]()
Ok Oradeanule, n-am fost atent ca nu esti din Buc. Nu-i nimic, cand treci p-aici, da un semn sa ne vedem. :wink:emil a spus:da.... numai ca eu sunt din Oradea si poate numai in septembrie ajung pe la BucureștiDar poate ne intalnim pana atunci in alta parte.
![]()