Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
pingpong a spus:corecte si pertinente observatiile tale filo,dar as avea cateva intrebari legate de ele,de ce nu s-a incercat aplanarea conflictului cu otilia,am vazut cu totii jucatori mai in varsta decat ea,cred ca mai putea fi utila,de ce s-a cascat acet abis intre steff(27 ani),dodean(18ani)pentru ca valori intermediare am avut si aici as aminti doar pe cornelia vaida(24ani)referitor la planificarea judicioasa a concursurilor crezi ca samara si dana au fost in plentitudinea fortelor can in ultima luna in loc sa se pregateasca de mondiale cum ar fi fost normal au fost mai mult prin avioane(emirate,algeria)
Pai am avut si eu o intrebare pentru federatie si le-am pus-o pe forumul de pe site-ul federatiei dar nu s-au obosit sa raspunda, de ce crezi ca ar raspunde mai repede pe forumul altora decat pe forumul lor?valentin a spus:ar fi interesant daca in topicul asta ar intra si cineva de la federatie care probabil ar trebui sa se simta vizati de anumite mesaje.
federatia cateodata spune ca a auzit de forumul asta si ca il citeste. din pacate nu a raspuns niciodata vreunui mesaj pe forum.
De ce trei antrenori pentru ca au fost doar doua echipe / Inteleg cine este presedintele , dar nu inteleg a cui este nevasta , cumnata si copiii pentru ca din ce spui tu au fost patru barbati la Bremen / Daca ar mai fi si continuare la enumerarea ta atunci atunci FRTM ar trebui sa se numeasca Federatia Romana de Turism Mondial /trei antrenori,un presedinde,o nevasta,o cumnata,2copii,mai continuu :idea: